US Open, ziua a șaptea. Zâmbet dublu: Simona și Horia se iau în serios la dublu mixt. Cifra magică a Serenei, trei

Treizecizero | 7 septembrie 2015

Cei doi români merg mai departe și vor întâlni în sferturile de finală o pereche extrem de competentă, doi monștri sacri ai dublului, Martina Hingis și Leander Paes. O primă întâlnire pe teren între Simona și o legendă cu care a fost comparată la începutul ascensiunii ei

Ce a început ca o distracție care să țină loc de antrenamente începe să devină treabă serioasă. Pentru al doilea meci la rând, Simona Halep și Horia Tecău au făcut o echipă excelentă și au câștigat convingător în turneul dE dublu mixt: de data asta a fost 6-2, 7-5 cu perechea Zimonjic/Goerges. Și tot pentru al doilea meci la rând, Simona a servit foarte bine și, cel mai important, a stat excelent în raliurile cu partea masculină a echipei adverse. După David Marrero, acum i-a venit rândul lui Nenad Zimonjic, jucător experimentat, multiplu câștigător de slamuri. Totul, culminând cu mingea de meci: un running-backhand down the line pe lângă sârb, lovit din spatele baseline-ului, și un zâmbet larg, larg pentru Simo. Cei doi români merg mai departe și vor întâlni în sferturile de finală o pereche extrem de competentă, doi monștri sacri ai dublului, Martina Hingis și Leander Paes. E și o întâlnire de notat între Simona și Martina, mai cu seamă că, la începutul ascensiunii actualului număr 2 mondial, Halep a fost comparată de Billie Jean King cu titrata campioană elvețiană. Însăși Martina a lăudat-o; va avea acum ocazia să o vadă peste fileu. Meciul are loc chiar azi, e al patrulea în ordinea de zi de pe Grandstand, aproximativ în jurul orei 22:30, ora României.

 

 

Bun, pregătirile pentru Jocurile Olimpice merg, așadar, foarte bine (cum ar fi, totuși, un meci precum cel anticipat de Courtney Nguyen?), dar Simona se întoarce azi către simplu, acolo unde are treburi importante. Va încerca să ajungă, de asemenea, în sferturi, și pe acest tablou, ceea ce ar fi o premieră la New York. Meciul ei cu Sabine Lisicki începe nu înainte de 19:30, ora României, și se joacă pe Louis Armstrong. Ca mai toți jucătorii de top, Simona își face și ea obișnuita trecere pe a doua arenă.  

Cealaltă echipă sută la sută românească, Raluca Olaru și Irina Begu, a ratat, din păcate, trecerea în sferturi la dublu (5-7, 6-1, 7-6 pentru Chan/Chan); a fost un final pe muchie, dar ultimele câteva puncte au fost jucate mai bine de favoritele 9. Rămâne un turneu bun pentru Irina și Raluca, înving

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi