Contul meu

Treizecizero Plus
Parola uitată?
FAQ

Ca abonat 30-0+ vei primi o combinație de conținut exclusiv, acces suplimentar la echipa 30-0, reduceri în Shop și șansa de a achiziționa cu prioritate unele produse. Din 2019, vei primi și invitație la evenimente pe care 30-0 le va organiza pentru abonați și cititori. De asemenea, ai fereastră de exclusivitate pentru formate de conținut premium, pe care le vom lansa de-a lungul anului. Pentru superfanii 30-0, care vor să sprijine proiectul suplimentar, am pregătit și câteva avantaje suplimentare. În pagina de abonare sunt descrise toate facilitățile incluse în pachete.

De-a lungul timpului, noi surprize vor fi adăugate pe lista de beneficii.

În fiecare lună, câteva dintre articolele scrise de echipa 30-0 vor fi disponibile doar abonaților: analize, comentarii, interviuri exclusive și reportaje text sau în alte formate. De asemenea, pregătim noi serii editoriale care vor fi puse la dispoziția abonaților 30-0+ cu prioritate. Tot ei vor primi, de patru ori pe an, ediții speciale de sinteză și analiză ale Newsletterului Expresso, câte una pe fiecare trimestru.

Pe site, conținutul dedicat abonaților va fi disponibil într-o secțiune specială.

Avem două pachete de bază, diferențiate prin cuprins, unul de 150 și unul de 250 de lei. Abonamentele se fac pe 12 luni din momentul achiziționării.

Da, am decis să oferim această posibilitate acelor cititori care vor să susțină 30-0 suplimentar și care ne-au întrebat, de-a lungul anilor, ce opțiuni au. Lor le-am pregătit și beneficii suplimentare, . Vedem în această idee o oportunitate pentru ambele părți. Superfanilor 30-0 le oferim posibilitatea să susțină în mod direct jurnalismul și inițiativele noastre. În schimb, ajutorul lor ne provoacă să gândim și să oferim un serviciu cât mai valoros cu putință.

Poți sprijini site-ul printr-un abonament, fie pentru tine, fie pentru un prieten. Dacă nu, ne poți ajuta și altfel. Recomandându-ne, în cazul în care ai găsit ceva pe site sau în shop care să îți placă. Să știi că apreciem feedback-ul și ne bucură orice mesaj primit de la cititorii noștri.

Plata se poate face direct cu cardul, așa cum ai face o achiziție în Shop-ul 30-0 sau în orice alt magazin online. Vei primi pe mail toate detaliile necesare pentru acces și toate informațiile referitoare la beneficiile pe care le primești ca abonat 30-0.

După ce abonamentul tău a început, îl poți opri în orice moment. Când îl oprești, vei continua să beneficiezi de avantajele lui până la terminarea perioadei. Ulterior, el nu va fi reînoit. Te rugăm să ții cont de faptul că dacă anulezi abonamentul înainte de sfârșitul perioadei pentru care te-ai abonat, nu îți vom returna suma pentru perioada rămasă.

Da, avem! Suntem printre puținii publisheri care lansează variante de abonare ce includ încă din start o variantă mult mai accesibilă pentru tineri și studenți. Dacă ai sub 22 de ani și vrei să intri în clubul 30-0+, selectează pachetul Student și scrie-ne pe adresa noastră de mail Sperăm să ai cât mai multe lucruri de învățat de pe site și să rămâi alături de noi în viitor!

Firește că da. 30-0+ nu este un paywall, este un program format din numeroase beneficii suplimentare pentru cei care își doresc mult mai mult 30-0 decât au acum. Dacă alegi să nu te abonezi, vei continua să beneficiezi de conținutul gratuit de pe 30-0, din newslettere și din Social Media.

Lansăm 30-0+ pentru a putea continua să facem ce facem (ideal, chiar mai bine). Presa independentă, din care facem parte, găsește tot mai greu drumul către autofinanțare. Ca abonat, ai șansa directă să contribui la menținerea unui standard ridicat al site-ului de care vrei să te bucuri. Ne ajuți să evităm goana după „trafic cu orice preț”, care presupune compromisuri editoriale, strică valoarea produsului și duce la o experiență frustrantă pentru tine.

Nu căutăm să ne îmbogățim, ci să ne asigurăm un echilibru financiar, astfel încât să nu depindem de niciun partener publicitar și să ne asigurăm că 30-0 (și tot ce pornește din el) va exista multă vreme de acum înainte. Toate produsele pe care le facem presupun eforturi mari: articolele sunt scrise de oameni care își dedică tot timpul proiectelor la care lucrează; fotografiile pe care le vezi pe site costă; designul sub forma căruia citești aceste rânduri acum costă; deplasările la turnee costă; revistele pe care le facem costă. Orice efort depus în 30-0 presupune un cost. De-a lungul celor șapte ani de 30-0, am făcut eforturi uriașe pentru a duce acest proiect editorial la un standard atipic pentru România și credem că oferim ceva valoros și unic cititorilor noștri. Mesajele trimise de voi din 2012 încoace, adesea copleșitoare, ne fac să credem că așa e. Că v-am adus multă, multă bucurie și că am petrecut clipe frumoase împreună.

Și așa e și firesc să fie, la urma urmelor: jurnalismul nostru, plus produsele adiacente, reprezintă un serviciu. Un serviciu care nu poate exista fără sprijinul cititorilor.

Pe lângă securitatea 30-0 pe termen lung, ne dorim să creștem suficient de puternici astfel încât să putem avea un impact direct pe două planuri care ne interesează și pe noi, și pe voi: pe de o parte, jurnalismul de sport din România. Pe de altă parte, tenisul din România. Avem idei și credem că putem avea un impact în acest sens. Însă avem nevoie de sprijinul vostru pentru asta.

Așa cum vedem la tot mai multe publicații internaționale, susținerea redacțiilor direct de către cititori e cea mai firească și naturală soluție pentru ca jurnalismul de calitate să răzbată. Vă invităm să ne fiți alături pentru ca și noi să vă putem rămâne alături mulți ani de acum încolo.

Sigur, așteptăm, ca și până acum mesajele voastre la salut [arond] treizecizero . ro. Ca de obicei, răspundem cât de repede putem!