Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Sorana Cîrstea: „Goran Ivanisevic mi-a dat câteva tips and tricks din experiența lui de câștigător de Grand Slam”

„Pot fi mulțumită că am reușit să fiu agresivă, că am reușit să joc variat și să vin în față – cu asta sunt în mod special fericită: cred că din 24 de veniri la fileu am făcut 20 de puncte câștigătoare. Îmi dă încredere treaba asta, pentru că îmi doresc să vin mai des în față”

Andrei Năstase 22 mai 2022

(Corespondență din Paris)

Sorana Cîrstea a ajuns în Sala 2 de interviuri - a doua ca mărime din larga zonă media amplasată sub modernul Philippe-Chatrier - la mai bine de o oră după victoria ei cu Tatjana Maria, în primul tur de la Roland Garros.

Invitată de gazda conferinței de presă să rezume meciul ei de azi, Sorana a spus că „am avut un meci bun azi. Am servit bine, am fost agresivă, am urcat adesea la fileu; în același timp, a trebuit să joc inteligent, pentru că ea e mereu o adversară incomodă. Așa că sunt mulțumită de performanța de azi."

Am întrebat-o ce anume o bucură în acest dublu 6-3, în ceva mai mult de o oră de tenis solid, agresiv.

„În afara de primele trei game-uri din debutul setului 2, cred că am fost destul de disciplinată; mi-am executat cu claritate planul de joc. Per total cred că pot fi mulțumită că am reușit să fiu agre

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?