Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Când ești bun, clasamentul contează mai puțin. Idei după dubla Canada – Cincinnati și înainte de New York

Titlurile lui Borna Coric, respectiv Caroline Garcia, sunt și despre ei, dar și despre un context în care titlurile mari devin tot mai accesibile pentru mai mulți jucători din cele două circuite.

Radu Marina 22 august 2022

Dubla Montreal/Toronto – Cincinnati s-a încheiat cu patru campioni diferiți (Simona Halep, Pablo Carreno Busta, Caroline Garcia, Borna Coric). Cei patru câștigători ai acestor două turnee au ceva în comun: au câștigat aceste trofee după perioade foarte complicate, în care s-au regăsit ocupând locuri în clasament ce nu le-au reflectat neapărat valoarea. 

Ce idei se desprind după o serie de săptămâni intense de tenis, acum, când suntem pe linie dreaptă către ultimul turneu de Grand Slam al sezonului?

Simona Halep e din nou într-o poziție bună înaintea unui Slam

Câștigătoare la Toronto pentru prima dată – și a treia oară în carieră la Rogers Cup, fiind primul turneu pe care-l câștigă de trei ori în carieră – Simona va ajunge la New York cu o serie de șapte victorii consecutive. E pentru prima dată în cariera ei când ajunge la US Open câștigând cel mai recent turneu la care a luat parte. Și, deși încă nu a ajuns să aibă o relație extraordinară cu acest Slam, ar putea fi momentul în care să reușească să se împrietenească cu el.

Aici va conta atât nivelul arăt

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?