Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Ce fel de antrenor este Patrick Mouratoglou și la ce fel de impact să ne așteptăm de la noul antrenor al Simonei Halep

Colaborarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou apare, probabil, în cel mai potrivit moment pentru fiecare dintre cei doi, pentru că îi găsește într-o etapă similară, în care ambii aveau nevoie mare de un nou început, dar și de persoana potrivită cu care să pornească la acest drum nou. Și-s multe semne care arată că direcția este cea bună. [Foto: Mouratoglou Academy]

Radu Marina 8 aprilie 2022

Nu e nevoie de multe cuvinte pentru a spune că Patrick Mouratoglou are un stil fundamental diferit față de ceea ce erau obișnuiți să aștepte fanii Simonei de la Darren Cahill. Dar asta face cu atât mai fascinantă această nouă desfășurare de evenimente din evoluția Simonei, care-și oferă o provocare majoră, arătându-se încă o dată dispusă să încerce mereu lucruri noi ca să devină mai bună.

Este o lume nouă în față pentru Simona și pentru fanii ei, iar călătoria va fi, fără îndoială, captivant de urmărit, mai ales că puțini au văzut venind acest parteneriat.

Și e bine să începem de aici: ce fel de antrenor e Mouratoglou, care sunt filosofiile, principiile de antrenorat pe care le aplică, ce a adus în carierele celorlalți jucători cu care a lucrat. La ce să ne așteptăm de la colaborarea lui cu Simona și ce impact va avea prezența lui asupra carierei Simonei. 

Încă din start e de precizat faptul că trecere

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?