Fast
Fă un cadou cuiva drag!

Dar din dar se face: te ajutăm să faci cadouri 30-0 și o bucurie cuiva drag

Treizecizero | 13 decembrie 2019

Poate că tenisul e în vacanță, dar bucuria unui cadou pentru un iubitor al tenisului va fi la fel de mare. Așa că de Sărbători ne-am gândit să facem împreună o surpriză frumoasă celor dragi. Ca să ne bucurăm împreună de tenis!

Astfel, promoția 30-0 Shop de Sărbători te încurajează să te gândești la cineva drag, care ar fi tare bucuros să primească un cadou. Așa că, pentru fiecare comandă de cel puțin 100 de lei pe care o plasezi, te invităm să-ți alegi gratis încă un produs din Shop – orice produs*! – și să ne spui cui să-l trimitem, cadou din partea ta. Atât! De restul ne ocupăm noi, împreună cu un mesaj pentru cel sau cea spre care pleacă pachetul 30-0.

Poate fi un prieten, un apropiat, sau cineva din familie.

Poate fi un copil care se uită la tenis sau chiar merge să ia lecții de tenis.

Dacă ești companie, poate vrei să faci o surpriză angajaților tăi.

Sau poate fi – și ce fain dacă alegi așa! – un copil căruia vrei să-i oferi o bucurie de Sărbători, sau o asociație care ajută tinerii. Împreună, le-am putea aduce un zâmbet. Pentru că, dacă alegi așa, la fiecare cadou – tricouri, șosete colorate, reviste sau stickere – vom mai adăuga și noi, din partea noastră, câteva seturi de perechi de Sox pentru copii.

Care sunt pașii:

– alege-ți produsele dorite din Shop (coș minim de 100 de lei);

– plasează și achită comanda;

– alege-ți produsul pe care vrei să-l faci cadou;

– dă reply la mailul de confirmare al comenzii pe care îl primești, și scrie-ne ce produs vrei să faci cadou, plus numele, adresa completă și un număr de telefon de contact al persoanei care va primi cadoul din partea ta. De asemenea, dacă ai un mesaj pe care vrei să-l transmiți împreună cu cadoul, ni-l poți spune și-l vom adăuga noi în pachet;

– imediat după, noi trimitem atât produsele comandate către tine, cât și cadoul indicat.

Nu mai sta pe gânduri! Aruncă o privire spre tricouri, spre șosete, spre bags, spre reviste, spre stickere, și vezi ce-ți alegi!

Cumpărături frumoase și cadouri din inimă!

Intră în Shop-ul 30-0 AICI.

* Promoție valabilă până pe 18 decembrie 2019, în limita stocului disponibil. Prin „orice produs” cadou se înțelege o cantitate de un tricou, o pereche de Sox, un totebag, o revistă sau un set de Stickere. Bundle-urile sunt excluse de la această promoție.

(Nu uita că pasionaților de tenis le poți face oricând cadou și un abonament 30-0+, sigur se vor bucura de beneficiile lui!)