Simona se simte bine, începe Roland Garros cu o victorie fără emoții contra Janei Cepelova

Treizecizero | 30 mai 2017

Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova în minim de seturi, 6-2, 6-3, în mult așteptatul ei debut la Roland Garros. Considerată de majoritatea specialiștilor principala favorită la titlu în condiții fizice normale, Simona a fost afectată de o accidentare la gleznă suferită în finala de la Roma. Dar cu Cepelova Simona s-a putut mișca […]

Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova în minim de seturi, 6-2, 6-3, în mult așteptatul ei debut la Roland Garros. Considerată de majoritatea specialiștilor principala favorită la titlu în condiții fizice normale, Simona a fost afectată de o accidentare la gleznă suferită în finala de la Roma.

Dar cu Cepelova Simona s-a putut mișca bine, a lovit excelent și s-a folosit la maxim de înțelegerea superioară a jocului pe zgură. Pe măsură ce meciul a avansat, românca a câștigat în încredere în ce privește deplasarea; asta chiar dacă a avut mingi la care n-a mai ajuns, dar pe care poate, în alte meciuri, le-ar fi urmărit cu siguranță.

Următoarea adversară, joi, va fi Tatjana Maria. Halep n-a mai întâlnit-o până acum pe jucătoarea din Germania (locul 103).

Evoluția cu Cepelova vine după o serie de zile în care incertitudinea a planat asupra participării Simonei în turneu, sau mai exact asupra șanselor ei de a juca la o capacitate maximă. Atât Simona, cât și echipa ei au evitat zile bune să se pronunțe în ce privește condiția ei fizică. Cu un sprijin indirect din partea programării, care i-a oferit două zile în plus pentru a-și vindeca glezna, Simona a ajuns la ora meciului în condiții bune.

Declarațiile Simonei, AICI.

Pe larg despre meci, AICI.

Îți place?
2performant

Cele mai bune jucătoare de tenis sunt la Singapore. Cei mai buni generatori de vânzări online sunt în Affiliate Ranking by 2Performant

Cele mai noi