Să sărbătorim schimbând povești cu Fedal. Care-i amintirea ta preferată din rivalitatea Roger – Rafa? (Concurs)

Treizecizero | 29 ianuarie 2017

Marcăm finala Australian Open cu un mic concurs.

Ce mod mai potrivit de a marca un meci special decât făcând ceea ce facem mereu pe site, adică să spunem povești? În 13 ani de meciuri Federer – Nadal, sigur ați strâns o sumedenie de amintiri cu cei doi. Poate un meci pe care nu-l veți uita niciodată, poate o întâlnire cu cei doi, poate un alt mod în care această rivalitate v-a marcat cumva experiența de fan. 

Pe unii, întâlnirea asta ne-a învățat că tenisul e pe cât de frumos, pe atât de crud. Brutal de frumos, dacă vrei. Pe alții, meciurile astea ne-au ținut mereu în contact cu puștiul din noi: ca niște adolescenți, ne-am ros unghiile de emoție și apoi ne-am plâns înfrângerile sau ne-am serbat victoriile. Au fost, fără excepție, și ale noastre. Și tocmai de-asta, înaintea marelui meci, suntem curioși ce amintiri ați păstrat voi de la Roger și Rafa.

Până la ora meciului, adunăm poveștile voastre, fie în comentarii, pe mail (salut [at] treizecizero punct ro) sau pe pagina de Facebook – oricum vă e mai ușor. Nu vă stresați legat de format, lăsați ideile să curgă. Și ca să vă răsplătim efortul, avem și un mic premiu, oferit de prietenii de la 2 Performant: un prosop oficial al Australian Open 2017, ca să vă rămână o amintire de neprețuit de la acest turneu. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre toți cei care vor lăsa un mesaj cu o amintire despre Fedal (notă pentru cei care aleg să comenteze la articol: vă rugăm să folosiți o adresă de email reală).

2 Performant, despre care e imposibil să nu fi reținut că ne-au fost alături din prima zi, au pus la cale o promoție legată de acest meci: oferă bonusuri la comisioane în funcție de numele câștigătorului din finală. 

Îți place?
2performant

Cele mai bune jucătoare de tenis sunt la Singapore. Cei mai buni generatori de vânzări online sunt în Affiliate Ranking by 2Performant

Cele mai noi