Dulgheru, învinsă la mare luptă de Zvonareva

Adrian Țoca | 17 ianuarie 2012

Dulgheru, învinsă la mare luptă de Zvonareva

Nu prea s-au mai legat rezultatele bune de Alexandra Dulgheru în ultima vreme, însă românca nu încetează a lupta, indiferent de adversar, turneu sau dispoziție. De asta s-a convins și Vera Zvonareva, a șaptea favorită a turneului feminin, căreia Alexandra, obișnuită să dea replici bune numelor mari din tenis, i-a făcut mari probleme. Meciul dintre cele două a fost unul dintre cele mai echilibrate ale zilei, primele două seturi decizându-se la tie-break. Rusoaica l-a câștigat pe primul, la 4 în tie-break, iar Dulgheru, pe al doilea, cu 7-5 în game-ul decisiv. Vera a reușit însă să se impună în decisiv, 6-3, într-un meci care a durat trei ore și jumătate și în care Dulgheru a avut mai multe lovituri direct câștigătoare, 37 față de 25, dar și mai multe erori neforțate, 62, comparativ cu cele 57 ale Verei.

Sursă foto: Yahoo.com

Cea mai puțin experimentată româncă de pe tablou, Alexandra Cadanțu, a avut parte de o primire deloc prietenoasă la un turneu de Mare Șlem, ea debutând cu ocazia asta. Italianca Roberta Vinci n-a părut prea impresionată, nelăsându-i decât un game româncei: 6-0, 6-1.

România a rămas, așadar, cu doar două jucătoare în turneu: Monica Niculescu (în această noapte, vs Parmentier) și Sorana Cîrstea (mâine noapte, vs U.Radwanska).

Îți place?
2performant

Cele mai bune jucătoare de tenis sunt la Singapore. Cei mai buni generatori de vânzări online sunt în Affiliate Ranking by 2Performant

Cele mai noi