Cu cine joacă româncele la Indian Wells

Adrian Țoca | 6 martie 2012

Cu cine joacă româncele la Indian Wells

Primul mare turneu al primăverii, Indian Wells, stă să înceapă. Tragerea la sorţi, efectuată noaptea trecută, a fost permisivă cu grupul jucătoarelor românce prezente la start, cel puţin în primul tur, lucrurile îngreunându-se după aceea. După cum se ştie, în această săptămână avem, în premieră, 7 românce în prima sută mondială. Cinci dintre ele sunt pe tablou, o a şasea, Edina Gallovits, joacă în calificări, în vreme ce Alexandra Cadanţu lipseşte.

Astfel, în partea de sus a tabloului, Sorana Cîrstea, o va întâlni pe Iveta Benesova în primul tur. În cazul unei victorii, Sorana o va întâlni pe poloneza Agnieszka Radwanska, numărul 5 mondial.

Celelalte fete sunt toate în partea de jos. Alexandra Dulgheru va juca împotriva americancei Irina Falconi, care a primit un wildcard. În cazul unui succes, următoarea adversară va fi Sam Stosur, numărul 6 WTA.

Irina Begu va intra pe teren cu cehoaica Lucie Hradecka, iar dacă o va învinge, o va întâlni pe Maria Kirilenko, cap de serie 20.

Monica Niculescu este cap de serie 26 şi are bye în primul tur. Ea o va întâlni pe învingătoarea dintre Sofia Arvidsson şi o jucătoare venită din calificări.

În fine, Simona Halep va juca, în primul tur, tot cu o jucătoare din calificări. În caz de calificare, ea se va întâlni cu Petra Cetkovska. 

Altfel, interesant că liderul mondial, Victoria Azarenka, şi poloneza Agnieszka Radwanska, cele care s-au contrat pe tema accidentării primeia în meciul direct de la Doha, sunt din nou pe aceeaşi parte de tablou. Cele două s-au întâlnit deja de trei ori în 2012, de fiecare dată câştigând bielorusa. 

Îți place?
2performant

Cele mai bune jucătoare de tenis sunt la Singapore. Cei mai buni generatori de vânzări online sunt în Affiliate Ranking by 2Performant

Cele mai noi