Surpriză de ziua 30-0: interviu exclusiv cu Simona Halep, marți, pe Treizecizero

Treizecizero | 13 ianuarie 2020

Vă mulțumim vouă, tuturor, pentru că ne sunteți alături și ne susțineți în toate formele, cu o vorbă bună, cu un mesaj, cu un abonament, cu o recomandare, cu orice puteți. Că ne suportați și în zilele sau perioadele mai puțin bune și că găsiți în acest site ceva suficient de important pentru voi cât să-l faceți o bucățică din viața noastră. Trăim vremuri complicate și înțelegem că nu e puțin lucru când împărțiți cu noi timpul. Nu luăm asta for granted.

Mulțumim din suflet tuturor celor din jurul echipei, care au contribuit la existența acestui site. Fără voi era imposibil.

Azi e ziua 30-0: împlinim opt ani de la lansarea site-ului și, ca de obicei, e o zi emoționantă pentru noi și o ocazie să ne reamintim de câte momente excepționale am prins în acest interval. Am avut șansa să fim în linia întâi la câteva episoade istorice, și mai important, am avut norocul să le împărțim cu un public special, de parcă ni l-am fi ales cu mâna. Voi v-ați adunat aici, ne-ați dat un imbold în plus, ne-ați motivat să continuăm și să încercăm să fim mai buni. Dintre voi ne-am găsit chiar și colegi și prieteni. Iar asta face tot efortul să merite. Să ridici ceva de la zero e al naibii de greu, în orice domeniu; evident, la fel de greu când vine vorba de creație. Să menții nivelul e aproape infernal, dar sprijinul vostru face multe lucruri să devină posibile. It’s only hard until someone does it.

13 ianuarie al fiecărui an e momentul în care frunzărim prin arhivă (găsiți prin categoria de blog câteva texte minunate – 1, 2, 3, 4 sau 5, cel scris la finele primului an – despre ce înseamnă 30-0 pentru cei din echipă). Este și o oportunitate de discuții despre ce alte idei să mai încercăm, ce putem face mai bine. Dar este și o zi în care, an de an, v-am pregătit câte o surpriză aniversară. De la lansări de formate noi, până la cadouri (la propriu sau la figurat), am încercat să nu treacă nicio ocazie fără să n-o marcăm cumva. Facem și de data asta același lucru, iar surpriza din 2020 e genul despre care știm că ați aprecia-o ceva mai mult și mai concret. Avem pregătit pentru voi un material exclusiv cu Simona Halep, de la Adelaide, în anticipația debutului ei în noul sezon!

Îl vom publica mâine, iar până atunci, vă lăsăm cu această declarație a Simonei: “Sunt mai motivată și mai concentrată, sunt pregătită și sunt gata să încep un an nou. E o mare provocare să văd cât de bună pot fi în acest an.”

Asta-i motto-ul și pentru noi. Și pentru fiecare dintre voi. Ține de fiecare dintre noi să încerce să fie mai bun decât precedenta lui versiune. Oricât de greu ar fi.

Vă mulțumim vouă, tuturor, pentru că ne sunteți alături și ne susțineți în toate formele, cu o vorbă bună, cu un mesaj, cu un abonament, cu o recomandare, cu orice. Că ne suportați și în zilele sau perioadele mai puțin bune și că găsiți în acest site ceva suficient de important pentru voi cât să-l faceți o bucățică din viața noastră. Trăim vremuri complicate și înțelegem că nu e puțin lucru când împărțiți cu noi timpul vostru. Nu luăm asta for granted.

Mulțumim din suflet tuturor celor din jurul echipei, care au contribuit la existența acestui site. Fără voi era imposibil.

Love you all! >:D<

Să avem împreună un 2020 memorabil!

***

Ce alte cadouri de ziua noastră mai avem

Ok, avem o surpriză editorială, dar avem și surprizele clasice (și mai încercăm câteva în zilele următoare). Bunăoară, în Shop-ul 30-0 puteți beneficia azi de o reducere de 38 la sută (30 + 8, știm că e clișeu, dar face de un discount bun :D) din orice comandă făcută la tricouri sau la sox.

Pentru asta, folosiți codul de voucher ZiuaTreizecizero, oricând până la miezul nopții.

De asemenea, azi suplimentăm cadoul oferit în promoția de abonamente la 30-0+ pentru noul sezon.

După cum v-am anunțat, toate pachetele 250 (sau mai mult) achiziționate până pe 14 ianuarie (adică mâine) primesc cadou 2 perechi de Sox.

Ei bine, cele achiziționate azi, de ziua noastră, primesc cadou 3 perechi de Sox. Our treat!

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi