Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Hai cu noi în 30-0+ și câștigă o vacanță la Roland Garros 2020! Iată ce am pregătit

Vă așteptăm pe câți mai mulți alături de noi, în 30-0+! Avem idei frumoase, iar toate fondurile pe care le vom atrage în urma acestei campanii vor fi reinvestite în conținut și în inițiative editoriale pe 30-0 și pe Lead de pe urma cărora să avem cu toții de câștigat, ca fani ai sportului. Avem nevoie unii de alții; noi avem nevoie de un sprijin puternic ca să avem o voce mai puternică; voi aveți nevoie de o presă de sport sănătoasă. Iar împreună putem să mișcăm lucrurile din loc.

Treizecizero 8 ianuarie 2020

Punem în joc o excursie de trei zile, pentru două persoane, la Paris, cu bilete în două zile succesive la Roland Garros! Plus alte premii. Intră în concurs toate abonamentele făcute la 30-0+ în ianuarie. Îți poți face un abonament aici.

Notă: vezi la finalul articolului update-ul referitor la concurs.

Acum un an, am lansat un program de abonamente gândit pentru toți cei care se bucură de 30-0 și vor să contribuie la existența lui și pe mai departe. 30-0+ este o modalitate prin care oricine poate, simultan, susține proiectele noastre și poate primi conținut suplimentar, precum și alte beneficii.

A fost un pas important pentru noi, despre care am vorbit pe larg în articolele de aici și de aici, și ne bucurăm că l-am făcut; în special că l-am făcut în această formă, cea de abonamente – o premieră în publishingul independent de la noi. Ne bucurăm și mai mult de faptul că voi ați validat ideea noastră, venind alături de noi în număr mare, motiv pentru care putem să spunem cu încredere că primul an de 30-0+ a fost un succes. Cu ajutorul vostru am putut să facem o bună parte dintre lucrurile pe care ni le-am propus în 2019. Spre exemplu, voi ați făcut posibilă apariția unei noi publicații 30-0; am putut lua pe loc decizia de a face Simona, Al Doilea Slam, fără să mai depindem de publicitate. Fără voi, revista foarte probabil n-ar mai fi apărut. Tot alături de voi am mers la turneele de Grand Slam, fiind martori ai succesului Simonei la Wimbledon. Indirect, tot voi ați contribuit și la continuitatea Lead.ro, celălalt proiect editorial al echipei noastre. În condițiile în care susținerea unui business de media rămâne o întreprindere tare complicată, ne-ați ajutat astfel să depășim destule momente dificile, despre care încă învățăm cum să vorbim public.

Pentru noi, a fost foarte important faptul că voi ați avut încredere în noi în număr atât de mare și ați venit în 30-0+ fără ezitări, ba chiar cu o sumedenie de mesaje calde, care au făcut susținerea voastră și mai prețioasă. Cu alte cuvinte, ați știut. Ne-am simțit, încă o dată, ca între prieteni, și am simțit că munca noastră contează pentru voi, că vă aducem o bucurie mică zi de zi. Ați fost alături de noi încă de la începutul proiectului și asta vă face speciali. Iar pe noi ne motivează să găsim idei și moduri noi prin care să îmbunătățim munca noastră.

Acum ne apropiem de finalul primului an de 30-0+ și de finalul abonamentelor pentru mulți dintre voi, cei care și-au făcut contul îndată ce am anunțat proiectul. Pregătim idei editoriale noi în 30-0+, toate ca să marcăm cum se cuvine un sezon 2020 care se anunță unul într-o generație: mizele sunt imense, ciocnirea dintre generații e spectaculoasă, avem mari campioni aflați pe ultima sută a carierei, avem și turneu olimpic, ca bonus pe lângă cele 4 Slamuri și restul turneelor mari. Și, peste toate, o avem pe Simona Halep în prime-ul carierei ei.

Din toate aceste motive, ne-am bucura enorm să rămâneți alături de noi și în 2020.

Punem în joc o excursie de trei zile, pentru două persoane, la Paris, cu bilete în două zile succesive la Roland Garros!

Pentru asta, ne-am pregătit deja cu câteva surprize în noul an, iar prima este că înfrumusețăm campania de abonare la 30-0+ din această lună cu un concurs. În primăvară, vom fi, ca de obicei, la Roland Garros, locul de unde încep multe pentru noi. Așa că ne-am gândit că ar fi foarte frumos să nu mergem singuri 🙂

Ca atare, punem în joc o excursie de trei zile, pentru două persoane, la Paris, cu bilete în două zile succesive la Roland Garros, în prima săptămână a ediției 2020.

Avem și câteva premii secundare: un prosop Australian Open și 10 x vouchere de 100 de lei în Shop-ul 30-0.

Premiiile vor fi oferite printr-o tragere la sorți în care vor intra toți cei care achiziționează orice abonament 30-0+ (indiferent că e vorba de o prelungire a abonamentului sau un abonat nou; exceptând pachetul Mini) până la finalul acestei luni. Cei care și-au prelungit abonamentul ca urmare a newsletter-ului pentru abonați din decembrie vor fi și ei incluși automat în concurs, și nu trebuie să mai facă nimic pentru asta. Câștigătorul va fi anunțat în intervalul 1-8 martie. Și sperăm că ne vom vedea cu el sau cu ea la Paris, în timpul turneului!

Partea a doua a acestei promoții e un bonus: toți cei care se abonează la pachetul 250 sau mai mare primesc cadou două perechi de Sox 30-0. Acest bonus se aplică doar abonamentelor făcute până pe 14 ianuarie (în limita stocului).

Aici găsiți regulamentul detaliat al concursului, iar pentru întrebări suplimentare ne găsiți pe mail, în orice moment.

*

Vă așteptăm pe câți mai mulți alături de noi, în 30-0+! Avem idei frumoase, iar toate fondurile pe care le vom atrage în urma acestei campanii vor fi reinvestite în conținut și în inițiative editoriale pe 30-0 și pe Lead de pe urma cărora să avem cu toții de câștigat, ca fani ai sportului. Avem nevoie unii de alții; noi avem nevoie de un sprijin puternic ca să avem o voce mai puternică; voi aveți nevoie de o presă de sport sănătoasă. Iar împreună putem să mișcăm lucrurile din loc. Hai să arătăm forța comunității Treizcizero! Și, de ce nu? Hai să stabilim și niște noi repere când vine vorba de abonați digitali în România!

Vă mulțumim pentru încredere și hai să facem împreună un 2020 de neuitat!

Abonamente 30-0+, AICI.

Notă: În contextul pandemiei de coronavirus și al tuturor situațiilor pe care le-a provocat, am decis să reportăm premiul pentru una dintre următoarele două ediții, 2021 sau 2022.

Îți place?