Simona se simte bine, începe Roland Garros cu o victorie fără emoții contra Janei Cepelova

Treizecizero | 30 mai 2017

Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova în minim de seturi, 6-2, 6-3, în mult așteptatul ei debut la Roland Garros. Considerată de majoritatea specialiștilor principala favorită la titlu în condiții fizice normale, Simona a fost afectată de o accidentare la gleznă suferită în finala de la Roma. Dar cu Cepelova Simona s-a putut mișca […]

Simona Halep a învins-o pe Jana Cepelova în minim de seturi, 6-2, 6-3, în mult așteptatul ei debut la Roland Garros. Considerată de majoritatea specialiștilor principala favorită la titlu în condiții fizice normale, Simona a fost afectată de o accidentare la gleznă suferită în finala de la Roma.

Dar cu Cepelova Simona s-a putut mișca bine, a lovit excelent și s-a folosit la maxim de înțelegerea superioară a jocului pe zgură. Pe măsură ce meciul a avansat, românca a câștigat în încredere în ce privește deplasarea; asta chiar dacă a avut mingi la care n-a mai ajuns, dar pe care poate, în alte meciuri, le-ar fi urmărit cu siguranță.

Următoarea adversară, joi, va fi Tatjana Maria. Halep n-a mai întâlnit-o până acum pe jucătoarea din Germania (locul 103).

Evoluția cu Cepelova vine după o serie de zile în care incertitudinea a planat asupra participării Simonei în turneu, sau mai exact asupra șanselor ei de a juca la o capacitate maximă. Atât Simona, cât și echipa ei au evitat zile bune să se pronunțe în ce privește condiția ei fizică. Cu un sprijin indirect din partea programării, care i-a oferit două zile în plus pentru a-și vindeca glezna, Simona a ajuns la ora meciului în condiții bune.

Declarațiile Simonei, AICI.

Pe larg despre meci, AICI.

Îți place?
Cele mai noi