Noutăți! Vine revista, revine BRD Tennis Insider. Bonus: despre site-ul oficial al turneului BRD Bucharest Open

Treizecizero | 16 iulie 2018

A venit timpul pentru un nou set de update-uri despre ce mai facem. Proaspăt ieșiți vii din seria Roland Garros – Wimbledon, de departe cea mai epuizantă din toți anii de Treizecizero (dar nu ne plângem! #Paris), suntem gata de o săptămână cu un farmec aparte. Știți despre ce e vorba. Dar să o luăm […]

A venit timpul pentru un nou set de update-uri despre ce mai facem. Proaspăt ieșiți vii din seria Roland Garros – Wimbledon, de departe cea mai epuizantă din toți anii de Treizecizero (dar nu ne plângem! #Paris), suntem gata de o săptămână cu un farmec aparte. Știți despre ce e vorba. Dar să o luăm la rând.

Revista. Săptămâna aceasta este săptămâna în care toți cei care au precomandat revista „Simona. Povestea Primului Slam” își vor primi la adresele indicate (sau schimbate, după caz) pachetul cu produsul sau produsele comandate. Producția revistei a fost exact așa cum ne închipuiam, o provocare, dat fiind timpul record în care a trebuit să acționăm, imediat după victoria Simonei la Paris; mai ales că între timp s-au mai întâmplat și altele. Însă suntem foarte bucuroși de rezultatul final și, bineînțeles, suntem bucuroși că am avut ocazia editării unei astfel de publicații și abia așteptăm să vedeți rezultatul.

V-am mai dat detalii despre cuprins și despre surprizele pregătite: interviul pe larg și exclusiv cu Darren Cahill și invitata specială Louisa Thomas. Știți că ne place să mai păstrăm câte un as în mânecă, așa că acum e timpul să vă mai dezvăluim ceva! Un alt invitat special pe care l-am convins să scrie pentru această revistă este Steve Tignor, unul dintre cei mai apreciați scriitori de tenis ai ultimilor mulți ani.

Nu întârzia să comanzi revista AICI; vă spunem deschis că tirajul se va împărți cu repeziciune într-o mulțime de direcții în cele ce urmează, iar o reeditare nu se va întâmpla decât într-un caz extraordinar. E un produs unic, care surprinde, dintr-o mulțime de unghiuri, perspective și semnături, o performanță istorică a sportului românesc. Așa că nu ezitați să vă asigurați un exemplar.

*

BRD Tennis Insider. Este acea săptămână a anului pe care o petrecem în mijlocul vostru la Arene, producând zilnic pentru voi o inițiativă unică în România. Tennis Insider, emisiunea oferită de BRD, este singura emisiune live zilnică despre tenis din timpul unui turneu organizat în România. Este al patrulea an în care facem emisiunea și suntem mândri că ceea ce părea în primă fază o idee îndrăzneață și riscantă a prins, atât la public, cât și vechime! Facem video live de patru ani, așadar, un pic înainte ca trendurile de conținut să meargă în direcția asta, iar conținutul de video să devină un must-have pentru fiecare site.

Andrei Năstase, foarte calmul nostru moderator, revine în direct, ajutat din culise de întreaga noastră echipă, zilnic, de la 18:30. Discuții faine despre tenis și nu numai, cu cele mai importante nume prezente la turneu.

Urmăriți-ne pe site sau pe conturile de Social Media pentru detalii în ce privește invitații, respectiv eventualele schimbări de oră.

Ca de obicei, emisiunea va fi în direct pe site și pe pagina de Facebook.

*

Noutatea de vara asta. Site-ul oficial al turneului. Față de anii trecuți, adăugăm ceva în plus prezenței noastre la unicul turneu de tenis de nivel WTA organizat în România. Echipa Treizecizero va susține, la această ediție, conținutul editorial al site-ului oficial al turneului BRD Bucharest Open. Ne vom ocupa de conținut în această săptămână, atât cel de pe site, cât și pe cel dedicat pentru rețelele de Social Media, și vom face tot ce putem pentru ca fanii turneului să primească o experiență cât mai apropiată de nivelul celor mai mari turnee din lume.

Exceptând comunicările oficiale, pe noi ne veți citi, așadar, pe site-ul oficial BRD Bucharest Open, așa că vă așteptăm să ne căutați și acolo analizele, comentariile și restul articolelor. De asemenea, 30-0 s-a ocupat și de relansarea site-ului oficial – redesign și implementare.

E și cazul unui disclaimer, necesar dat fiind specificul acestui proiect: pentru noi, implicarea la site-ul oficial al turneului este o extensie a ceea ce facem deja la BRD Tennis Insider. De altfel, același partener, BRD, este cel care a inițiat și a făcut posibil acest lucru. Ei sunt partenerii noștri în proiect.

Și, în vreme ce este evident că dorim tot binele turneului, implicarea noastră nu are o altă legătură cu turneul sau cu organizatorii acestuia, afară de cea editorială; e important pentru noi ca voi să știți de unde până unde se întinde prezența noastră.

Am făcut acest pas pentru că am simțit că putem fi de ajutor și într-un alt fel decât prin munca de la 30-0, pentru că ne interesează binele tenisului românesc și am identificat aici o cale prin care să punem umărul: să ajutăm la realizarea unui site oficial cât mai bun pentru turneul la care vin atâtea jucătoare din România.

30-0 rămâne o entitate media independentă.

*

Iar pe voi vă așteptăm să ne și vizitați; suntem la cortul BRD de la Arene toată săptămâna și, ca în fiecare an, oricât de ocupați am fi, nu vom zice nu niciodată unei vizite, așa cum am făcut-o și la Cluj, în ultimele două vizite. Sunteți mereu invitații noștri, așa că dacă vreți să ne spuneți ceva sau să ne cunoașteți, nu ezitați! (doar când suntem în live vă rugăm să ne iertați 😉

Vom avea și un mic colț de unde vă veți puteți lua tricouri sau reviste. Inclusiv revista cea nouă va fi disponibilă, dar  după ce pachetele vor pleca spre cei care au precomandat-o, cărora le oferim întâietate.

De asemenea, în Shop o să apară, zilele următoare, două modele noi de tricouri pentru vara 2018.

Să avem o săptămână faină!

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi