Fast
Despre surprizele din revistă

”Simona. Povestea Primului Slam” e aproape. Și iată una dintre surprizele pregătite!

Treizecizero | 29 iunie 2018

De acum știți deja că proiectul verii pe 30-0 este publicația ”Simona. Povestea Primului Slam”, a cărei ocazie de publicare am așteptat-o cel mai mult. E al patrulea proiect de print 30-0 (wow, s-au adunat ceva), după colecția Best-Of Pe Curat, Pe Curat 2017 și albumul foto Simona de păstrat.

Noua revistă ne-a luat pe sus cu totul, dat fiind că a trebuit să ne mișcăm foarte repede în toate direcțiile imediat după ce turneul Simonei a luat sfârșit. Dar vine de la sine înțeles că e o bucurie să avem ocazia unei astfel de apariții; mai ales că, într-un timp foarte scurt, am reușit să punem cap la cap câteva surprize frumoase pentru voi.

Nu mai avem nici noi prea multă răbdare, așa că a venit timpul să vorbim un pic despre ce v-am pregătit.

V-am povestit deja despre una dintre vedetele publicației, interviul in extenso cu Darren Cahill, în care antrenorul Simonei povestește multe lucruri captivante din procesul de gândire care a însoțit acest drum prelungit care a dus-o pe jucătoarea română la Primul Slam, dar și despre direcția viitoare. Vă mai lăsăm cu acest mic citat, bonus față de cele publicate deja: ”A fost pentru prima dată când mi-au dat lacrimile de când sunt în tenis, ca jucător sau ca antrenor; călătoria ei și acel moment a însemnat totul pentru mine”.

Acum, pentru că am primit zeci de mailuri pe tema asta, e timpul să mai dezvăluim încă o surpriză pe care v-am pregătit-o cu toată inima. Și la surpriza asta am dus ceva muncă, nu glumă 🙂

Așadar, Louisa Thomas este invitată specială în revistă! Da, exact, acea Louisa Thomas pe care o citiți acum în New Yorker, pe care ați citit-o pe vremuri în Grantland, care s-a atașat și a scris despre tenisul Simonei încă de acum câțiva ani buni, cu mult înainte ca alți specialiști să o observe sau să creadă în potențialul ei – acea Louisa Thomas are un text în revista realizată de Treizecizero, scris special pentru cea mai faină comunitate de fani de tenis din România 😉

Și nici măcar n-am ajuns la jumătatea invitaților speciali. Alte trei semnături dragi nouă din presa internațională vor scrie în exclusivitate pentru voi despre cum au perceput ei momentul primului Slam al Simonei Halep și care sunt concluziile lor. Pe lângă ei, două semnături cunoscute din România.

Îi vom anunța și pe ei, la fel ca și restul sumarului, în zilele următoare, pe măsură ce ne apropiem de ora livrărilor. Revista este acum aproape de finalul producției, iar la finalul săptămânii viitoare vom începe să trimitem pachetele, în ordinea în care au venit precomenzile voastre.

Nu întârzia. Ca să prinzi un loc cât mai sus pe listă, fă o precomandă aici.

(și dacă tot ești acolo, nu uita de albumul foto, al cărui tiraj numărul 2 se apropie de final; tot voi ne-ați întrebat dacă va exista o ediție a treia a albumului – deocamdată, nu e pe listă, însă vom avea o mică secțiune foto în noua revistă)

În rest, să vă mai spunem că de data asta am trecut pe un format mai mare, spre deosebire de ultimele apariții, așa că o să vă bucurați și mai mult de design și de imagini în toată splendoarea lor. Cert e că se anunță probabil cea mai generoasă listă de autori din toată istoria publicațiilor noastre și, implicit, un deal excelent pentru voi.

Ne auzim curând cu alte detalii despre ce mai pregătim!