#jucamtenis! Treizecizero.ro și radurestivan.ro organizează Cupa Bloggerilor la tenis

Adrian Țoca | 27 iulie 2013

Cum putem ajuta tenisul? Promovându-l cât mai mult. Pentru asta facem Cupa Bloggerilor, turneu organizat împreună cu radurestivan.ro.

E un moment de aur pentru tenisul românesc – am scris noi acum câteva săptămâni, arătând ce am fi făcut dacă am fi fost ziar, și nu site, în acele zile în care românii câștigau turneu după turneu (și, la cum arată lucrurile, seria nu s-a terminat).

Dar tenisul trebuie să fie sprijinit și adus în față prin multe alte metode. Oamenii pot fi aduși la terenuri, pot fi convinși să-și dea în continuare copiii la tenis și altfel, ceva mai subtil. De exemplu, de când s-a lansat, Treizecizero.ro încearcă să promoveze tenisul prin conținut de calitate, prin formarea unei comunități elegante, prin idei creative și prin eforturi editoriale susținute. 

Acum ne-am gândit și la altceva. Să ne unim forțele cu alții ca noi. Să-i motivăm și pe alți creatori de conținut, cu alt public și alt target, să promoveze tenisul, ca să ducem mesajul cât mai departe, la cât mai mulți. Și cum am fi putut face asta altfel decât printr-o joacă? Așa că în joacă ne-am apucat să gândim un concept. În joacă ne-am strâns prietenii, buni și săritori. Și tot în joacă le-am propus participarea celor mai tari bloggeri din online-ul românesc. Așa că, din joacă în joacă, ne-a ieșit prima competiție organizată de Treizecizero.ro: Cupa Bloggerilor la tenis. O joacă pe care abia o așteptăm.

Cine, ce, unde, când, de ce

Este prima inițiativă de acest gen în București, și n-ar fi fost posibilă fără ajutorul multor oameni foarte cool. Competiția este organizată împreună cu radurestivan.ro, un blog care iubește nu doar tenisul, alergând după el prin lume, ci și ciclismul și alergarea, tot ce e sănătos în general – vi-l recomand.

Evenimentul, programat pe 3-4 august, e susținut și găzduit de Pescariu Sports, baza preferată a multor jucători români de top.

Iar prietenii noștri foarte buni, cu care am mai colaborat și în alte ocazii, au venit să ne susțină și de data asta. De exemplu Tenis Mall, care e iar alături de noi (căutați-i, au câteva linii personalizate foarte tari, mai ales pentru fanii Federer și Nadal). De asemenea este și Isostar, mereu gata să susțină proiecte care susțin mișcarea, dovadă fiind pagina lor de Facebook.

SARTO made to measure este primul concept-boutique masculin din România, care integrează consilierea vestimentară profesională cu stilul italian al costumelor și cămășilor făcute pe măsură.

Iar Staropramen și AQUA Carpatica completează un line-up extrem de solid, așa cum au turneele care se respectă 😉

Competiția este destinată amatorilor și va aduce pe tablou câțiva dintre bloggerii cei mai vizibili din .ro, gata să-și pună în valoare forehandul și backhandul. Dar reprezentantul Treizecizero.ro, deși complet ieșit din formă în ultima periodă, promite că o să încerce să țină titlul acasă 🙂

Avem și un hashtag oficial pe Twitter, #jucamtenis, știm că mulți dintre cei care ne citesc sunt și pe Twitter, așa că puteți arunca un ochi acolo, să vedeți ce se întâmplă de-a lungul săptămânii, cine participă, ce declarații războinice se fac și cum se pregătesc principalii favoriți. Plus surprizele care o să apară. 

Una peste alta, vrem să facem evenimentul foarte interesant chiar și pentru voi, ceilalți, care ne citiți, dar nu sunteți implicați sau nu îi cunoașteți (încă) pe participanți. Așa că-l vom trata și acoperi ca pe un turneu major, dar cât mai relaxat. Ba chiar sunt deja zvonuri, puțin credibile la acest moment, cum că însuși Cip și Ciargi ar putea veni pe post de cronicar la turneu 🙂 

Iar pentru restul cititorilor Treizecizero.ro: știm că vreți un turneu numai al vostru, n-am uitat. După cum vedeți, acum ne antrenăm pentru asta. Așa că luați rachetele și păstrați-vă în formă pentru când va veni momentul! 🙂

Săptămâna asta #jucamtenis !!! Oriunde. Oricând.

 

 

| Notă: Fiind la prima editie, Cupa Bloggerilor la Tenis by treizecizero.ro si radurestivan.ro – tenis, ciclism, alergare este un eveniment in care putem acomoda un tablou de maxim 24 de jucatori, din motive ce tin de infrastructura. Ne bucuram foarte mult ca pana acum am primit foarte multe cereri de participare si le vom lua in considerare in ordinea in care au sosit. Tablourile de concurs vor fi anuntate pana joi dimineata. Multumim pentru intelegere!

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi