Jaqueline Cristian cedează cu Kaja Juvan, Slovenia egalează România

Treizecizero | 15 aprilie 2023

Kaja Juvan a învins-o pe Jaqueline Cristian, 6-2, 6-4, în al patrulea meci al confruntării dintre România și Slovenia, de la Koper, contând pentru barajul de calificare la turneul final al BJK Cup. După drama și echilibrul până la ultimele puncte din meciul al treilea, cedat de Ana Bogdan cu Tamara Zidansek, meciul al patrulea […]

Kaja Juvan a învins-o pe Jaqueline Cristian, 6-2, 6-4, în al patrulea meci al confruntării dintre România și Slovenia, de la Koper, contând pentru barajul de calificare la turneul final al BJK Cup.

După drama și echilibrul până la ultimele puncte din meciul al treilea, cedat de Ana Bogdan cu Tamara Zidansek, meciul al patrulea a curs mult mai repede.

S-a întâmplat ce se întâmplase și în prima zi, doar că în sens invers. Vineri, Jaqueline venise pe elanul victoriei grozave reușite de Ana Bogdan și a jucat ajutată și de energia dată de avansul luat deja de România la acel moment, câștigând cu Zidansek.

De data asta, a fost rândul gazdelor să se urce pe momentul favorabil dat de victoria din meciul al treilea, iar Juvan a știut să gestioneze momentul și să domine într-un succes relativ fără emoții, obținut într-o oră și un sfert.

Juvan a încheiat cu 21 de lovituri direct câștigătoare și 22 de erori, în vreme ce bilanțul lui Jaqueline a fost disproporționat, 11 la 30.

Jaq a făcut prima breakul în ambele seturi, însă din păcate l-a cedat de fiecare dată imediat înapoi, pe fondul unui procentaj de 50 la sută pe primul serviciu.

Slovenia – România se va decide astfel în meciul de dublu. Formula aleasă de tabăra noastră pentru dublu este Irina Bara și Monica Niculescu. Slovenia va juca cu Tamara Zidansek / Kaja Juvan.

Foto: Vid Ponikvar / BJK Cup

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi