Exclusiv | Simona Halep confirmă despărțirea de antrenorii români, nu are în plan un alt antrenor în acest moment

Adrian Țoca | 5 februarie 2022
Simona Halep:

„E o perioadă în care vreau să-mi iau responsabilitatea, să mă întăresc ca persoană și vreau și să experimentez. Să văd cât sunt capabilă să fac singură. Am multe sfaturi și idei care mi-au rămas de la toți antrenorii cu care am lucrat, mai ales din cei șase ani cu Darren.”

Simona Halep confirmă, într-un interviu exclusiv pentru Treizecizero, despărțirea de Adrian Marcu și Daniel Dobre, neagă vreo discuție cu antrenorul polonez Piotr Sierzputowski și detaliază felul în care vrea să abordeze perioada imediat următoare.

„Confirm că m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre, dar n-aș vrea să discut de ce am ales așa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine. Ei știu de ce am decis așa și e suficient”, a spus Simona pentru Treizecizero.

Ea a adăugat că niciuna dintre variantele vehiculate în ultimele zile nu este reală, întrucât nu a căutat, la propriu, un antrenor. Nici cea cu polonezul Sierzputowski, așa cum 30-0 a scris ieri. „E fals cu antrenorul polonez, niciodată nu am vorbit cu el”.

Dubla campioană de Grand Slam va juca în această lună la Dubai și la Doha, două competiții la care s-a simțit bine și la care a avut succes în trecut.

Simona va fi la ambele competiții fără un antrenor, și spune că își dorește să experimenteze în acest mod pentru o vreme:

„Nu m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre ca să încep cu altcineva, asta e ideea. E o perioadă în care vreau să-mi iau responsabilitatea, să mă întăresc ca persoană și vreau și să experimentez. Să văd cât sunt capabilă să fac singură.”

Simona va fi însoțită la cele două turnee și de un sparring partner din Franța, de la academia lui Patrick Mouratouglu, academie despre care a detaliat, în continuarea discuției, că face parte din planurile ei viitoare.

Toate declarațiile Simonei din discuția cu 30-0 sunt în articolul de aici. Printre teme: de ce e dificil de vorbit despre antrenorul potrivit; de ce alege să rămână singură o vreme; cum este pe cont propriu.



Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi