Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Simona Halep: „Nu am antrenor și nu caut în momentul acesta. E o perioadă în care vreau să-mi asum responsabilitatea și să mă dezvolt ca persoană”

Simona Halep a vorbit cu Treizecizero despre deciziile pe care le-a luat și cum vede găsirea unui nou antrenor: „E foarte greu să-ți găsești un antrenor care să se potrivească cu tine ca om, e ceva foarte sensibil. Sunt și eu o persoană exigentă, și cu mine, dar și cu echipa. Tot timpul am senzația că trebuie mai bine, mai bine, mai bine.“

Adrian Țoca 5 februarie 2022

Într-un interviu exclusiv pentru Treizecizero, Simona Halep a vorbit în premieră despre evenimentele din ultima săptămână și despre colaborarea ei cu Adrian Marcu și Daniel Dobre.

Simona a confirmat oficial că a încetat colaborarea cu cei doi antrenori. De asemenea, a negat orice fel de legătură cu polonezul Piotr Sierzputowski, despre care s-a scris în ultimele zile că ar fi fost numit de Simona drept noul ei antrenor.

Sierzputowski negase și el ieri, pentru Treizecizero, discuțiile.

"E fals cu antrenorul polonez, niciodată nu am vorbit cu el", a spus Simona, care a acceptat să vorbească despre planurile ei viitoare și cum vede acest moment pentru ea.

"Confirm că m-am despărțit de domnul Marc

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?