Concurs! Fă o comandă în Shopul 30-0 până pe 11 septembrie și câștigă un termobag Wilson Federer DNA sau unul dintre celelalte 27 de premii

Treizecizero | 3 septembrie 2019

Comandă din Shop-ul 30-0 oricând de azi și până pe 11 septembrie. Avem 28 de premii frumoase – în frunte cu un termobag Wilson Federer DNA -, plus un prosop oficial Australian Open și un abonament pe un 1 an la 30-0+ – plus 30 de cadouri garantate pentru primele 30 de comenzi.


E timpul pentru o nouă provocare pentru voi. Rezultatele precedentei campanii (cea desfășurată între Cincinnati și startul US Open) sunt anunțate aici, așa că iată care-s noile premii puse în joc.

Campania începe de azi, 3 septembrie, și durează până miercurea viitoare, 11 septembrie. Îi vom include în tragerea la sorți pe toți cei care au plasat comenzi în Shop în cursul zilei de azi, 3 septembrie.

Iată premiile!

Marele Premiu: un termobag Wilson Federer DNA 12-Pack Limited, de 12 rachete, alb-auriu, cu autograful jucătorului elvețian. Minunat pentru orice jucător amator sau, dacă nu e pentru voi, atunci cadoul perfect pentru unul dintre prietenii voștri!

plus:

1 x Prosop Oficial Australian Open

1 x abonament pe un an la pachetul 250 în 30-0+

10 x set de 2 socks 30-0

15 x cadouri surpriză (cărți de tenis, manșete de tenis Wimbledon și RG, magneți RG, vouchere de 30 de lei în Shop-ul 30-0).

Primele 30 de comenzi primesc garantat cadou un carnețel 30-0.

BONUS: Un alt prosop oficial Australian Open va fi oferit în cadrul unei alte trageri la sorți în care vor fi incluși toți cei care au pre-comandat Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon. Ei nu trebuie să mai facă nimic în plus pentru a participa la această tragere.

Iată condițiile de participare:

– Plasează o comandă în Shop 30-0 de minimum 60 de lei (taxa de livrare nu este inclusă)între 3-11 septembrie, ora 23:59. 

– Sau fă-ți un abonament la 30-0+ în aceeași perioadă (orice fel de abonament se califică).

– Câștigătorul abonamentului pe un an la 30-0+ va avea fie opțiunea să-și prelungească propriul abonament (în cazul în care e deja abonat 30-0+) fie să-l dăruiască altei persoane.

– Premiile vor fi expediate împreună cu comenzile făcute de câștigători.

– Lista câștigătorilor va fi anunțată între 14-20 septembrie.

– Dacă primele 3 premii nu vor fi revendicate în termen de o lună de la anunțarea lor, o nouă tragere la sorți va fi efectuată cu participanții înscriși. Dacă restul premiilor nu vor fi revendicate în termen de o lună de la anunțarea lor, ele vor fi reportate pentru o campanie viitoare.

Iată ce noutăți sunt în Shop

E momentul grozav să îți iei fie Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon, fie unul dintre tricourile sau totebags-urile 30-0, unul dintre foarte frumoșii noștri Socks 30-0 sau una dintre precedentele publicații pe care le-am tipărit.

Printre noutăți:

N-o Să, reeditat. Best-seller-ul all time din Shop-ul 30-0 revine într-un nou design și un stoc nou de mărimi. La cererea voastră, tricoul „N-o să” se întoarce acum, reimaginat.

My Forehand, în noi culori. My Forehand e și el în topul celor mai apreciate tricouri din cele lansate de 30-0. I-am adăugat acum o versiune nouă, pe negru, l-am refăcut într-o variantă de orange (versiunea originală era pe albastru) și am refăcut stocul de mărimi. Comandă-l de aici.

Chill Year și Grand Slams and Chill. Tricourile inspirate de sezonul Simonei și de cuvântul pe care ea l-a făcut celebru anul acesta. Fiecare vine în câte trei variante de culori. Alt tricou inspirat de o performanță a Simonei este Celebration.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi