Fast
Rezultate concurs

Câștigătorii campaniei-concurs desfășurate pre-US Open

Treizecizero | 3 septembrie 2019

Între 12 și 22 august am desfășurat o campanie – concurs dedicată tuturor cititorilor care au făcut o comandă în Shop-ul 30-0 de minimum 50 de lei în perioada menționată.

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți. Am făcut tragerea pe random.org; premiile au fost atribuite în ordinea în care numele participanților a fost extrasă. Primul cititor din listă a câștigat primul premiu, și așa mai departe, până la epuizarea premiilor.  

Iată câștigătorii concursului:

Marele premiu: un kit de joc din colecția Nike US Open 
(compus din tricou și pantaloni scurți sau rochie + fustă)

Cristina Radu

1 x prosop de plajă Roland Garros 2019

Alina Husar

1 x abonament pe un an la pachetul 250 în 30-0+

Catalina Stefan

5 x set de 3 socks 30-0

Daniela Mindrila, Denis Sachir, Madalina Vatafu, Mariana Dumitriu, Carmen Arsene

15 x cadouri surpriză 
(cărți de tenis; manșete de tenis Wimbledon și RG, magneți RG; vouchere de 30 de lei în Shop-ul 30-0; vouchere cu discount de 20 la sută din valoarea comenzii în Shop-ul 30-0):

Ionut Corneanu, Dan Stefanescu, Antonia Dragna, Alin Alexie, Alexandra Amariei, Gabriela Bora, Diana Chirita, Iulia Boieriu, Delia Mihut, Andrea Fedeuan, Andrea Mironeanu, Adina Calarasu, Viviana Cherbel, Amalia Closcan, Cora Pacurariu.

Primele 30 de comenzi au primit cadou un carnețel 30-0.

– Câștigătorii urmează să fie contactați cu informații în ce privește premiile;

– Câștigătorul abonamentului pe un an la 30-0+ va avea fie opțiunea să-și prelungească propriul abonament (în cazul în care e deja abonat 30-0+) fie să-l dăruiască altei persoane;

– Acolo unde este posibil, premiile vor fi expediate împreună cu comenzile făcute de câștigători;

– Dacă primele trei premii nu sunt revendicate în termen de o lună de la anunț (câștigătorul nu confirmă mailul de înștiințare), o nouă tragere la sorți va fi făcută dintre restul participanților. Dacă celelalte premii nu sunt revendicate, ele vor fi reportate pentru alte campanii.

Felicitări tuturor și mulțumim pentru participare!

O nouă campanie a început deja AICI!