50 de copii ajutați de turneul caritabil “Tennis for People” 2012

Adrian Țoca | 25 iunie 2012

50 de copii ajutați de turneul caritabil “Tennis for People” 2012

În weekend a avut loc, la Clubul Diplomatic din București, un turneu de tenis pentru amatori, destinat strângerii de fonduri pentru susținerea a 50 de copii aflați în dificultate. “Tennis for People” este unul dintre programele susținute și puse în practică de Fundația ‘Principesa Margareta a României”, o organizație nonprofit, fondată de Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României şi de Majestatea Sa Regele Mihai. 

La turneu au luat parte 32 de sportivi amatori, manageri de top, reprezentanți diplomatici, oameni din media sau bloggeri, împărțiți pe două tablouri, de simplu și de dublu. Strângerea de fonduri a fost destinată copiilor din cadrul Centrului Comunitar Generaţii, care oferă zilnic o masă caldă, servicii after-school, activităţi creative şi sportive, o tabără de vară, consiliere psihologică şi alte servicii sociale, nu numai pentru copiii defavorizaţi ci, în unele cazuri, şi familiilor lor. Valoarea sumelor necesare în acest scop, pentru un an de zile, se estimează la 50.000 de euro.

„Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără oamenii dispuşi să ni se alăture, oameni gata să se implice şi să se dăruiască pentru a schimba în bine destinele altora”, a spus  Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României, care a fost prezentă la festivitatea de premiere. 

Evenimentul s-a încheiat printr-un meci demonstrativ la care au luat parte Ruxandra Dragomir, președintele FRT, for care a susținut organizarea turneulu, și Cornel Ilie, solistul trupei Vunk și un mare fan al tenisului. 

Fotografii: Gilda Elena Comarzan, Daniel Angelescu

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi