Votează la Premiile Treizecizero.ro 2013!

Treizecizero | 25 decembrie 2013

Premiile Treizecizero revin, și aveți mai jos toate detaliile și informațiile necesare. Alegeți-vă preferații la cele 11 categorii. Printre ele, Jucătorul și Jucătoarea Anului 2013 în România. Puteți câștiga unul dintre cele 5 pachete a câte două cărți de specialitate.

Nu e niciodată prea târziu pentru un concurs, așa că vă invităm să folosim ultimele zile ale anului pentru a-i stabili împreună superlativele, în cea de-a doua ediție a Premiilor Treizecizero.ro, sondajul nostru la final de sezon. 

Votul de final de an este a doua idee pe care Treizecizero.ro a pregătit-o în decembrie, după proiectul dedicat juniorilor, și doar unul dintr-un lung șir de proiecte la care lucrăm pentru voi.

Ceea ce ne dorim de la această inițiativă este, în primul rând, să se consolideze ca o tradiție, un reper și o certificare a evoluțiilor jucătorilor români, care n-au fost niciodată votați direct de către fanii lor, așa cum vă propunem aici. Pe lângă asta, vrem să aflăm și care sunt cele mai relevante performanțe din tenisul mondial în viziunea voastră. Este motivul pentru care, așa cum veți vedea comparând categoriile cu cele din ediția de anul trecut, există unele categorii permanente și unele care se schimbă de la an la an. Spre exemplu, anul trecut a existat o categorie onorifică, one-time only, numită „Cel mai important moment din istoria tenisului românesc”.

| Lista completă a câștigătorilor din 2012 este aici.

Categorii permanente sunt „Jucătoarea anului în România”, „Jucătorul anului în România” sau „Cea mai importantă performanță românească a anului”. Acestea sunt, de fapt, și categoriile pentru care organizăm acest voting și pentru care ne dorim să capete greutate în timp. Până și simpla nominalizare (asta, apropo de unele categorii la care o să vi se pară lupta disproporționată) are o relevanță, pentru că ea exprimă cel mai bine evoluțiile într-un sezon.  

Pe lângă cele trei categorii amintite, există și un premiu special, pe care noi l-am numit „de excelență”, care revine, în mod simbol, acelei personalități sau acelui jucător care a făcut cea mai bună reclamă sau a ajutat cel mai mult la dezvoltarea tenisului românesc, prin acțiunile sau prin performanțele lui, de-a lungul unui an. Anul trecut a câștigat Horia Tecău, iar de data asta am decis să facem o excepție și să fie singura categorie la care nu se votează. Premiul îi revine în mod direct Simonei Halep, iar motivele pentru care ni s-a părut că-l merită din start sunt cu siguranță indiscutabile și clare.  

Pe lângă aceste categorii menționate, există și obișnuitele „Jucătorul anului în ATP”, „Jucătoarea anului în WTA” sau „Cel mai bun text al anului pe Treizecizero.ro”. Pe lângă ele, alte câteva categorii care variază de la un an la altul.

Găsiți, așadar, lista completă a categoriilor în aplicația de vot, unde vă invităm să vă alegeți preferații. Cinci dintre participanți vor primi câte un pachet de două cărți de specialitate, cărți oferite de prietenii de la Editura Publica.

Față de anul trecut, am redus puțin perioada de vot, pentru a eficientiza un pic întregul proces. Altfel, regulile rămân aceleași. Pe scurt:

1. Trebuie să votați la toate cele 11 categorii. Un vot se face printr-un simplu click pe fotografia corespunzătoare opțiunii dorite. 

2. Ca să participați în concurs, trebuie să completați formularul de la finalul votului cu date corecte. Formularul este accesibil după ce treceți de categoria cu numărul 12. Înregistrarea la newsletter nu este obligatorie și nu vă afectează șansele de a câștiga. Ea vă va ajuta, în schimb, să stați aproape de textele și de ideile noastre în viitor.

3. Desemnarea celor cinci câștigători se va face prin tragere la sorți. Tragerea se va face numai dintre cei care s-au înscris respectând regulile (au votat la toate categoriile + au completat datele de contact). Numele lor vor fi anunțate pe site odată cu rezultatele votului.

4. Concursul are loc între 25 – 30 decembrie. După închiderea voturilor, vom reveni cu rezultatele anchetei.

Fără alte discuții, spor la vot! Întregul proces este foarte rapid, aveți nevoie în jur de 2 minute ca să treceți prin toate slide-urile. Mulțumim pentru participare și succes!

AICI este aplicația:

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi