Vă invităm la “Premiile Treizecizero.ro” – ediția 2012!

Adrian Țoca | 13 decembrie 2012

Vă invităm la “Premiile Treizecizero.ro” – ediția 2012!

Unul dintre obiectivele pe care le-am avut în gând când am lansat Treizecizero.ro, la începutul anului, a fost să construim o comunitate. O comunitate elegantă precum sportul căruia ne dedicăm, în care să adunăm toți fanii tenisului din România, jucători amatori, profesioniști, antrenori, instructori, părinți, copii, foști și viitori campioni sau simpli spectatori. E o categorie adesea ignorată de media, iar noi ne-am gândit că această categorie merită mai mult. Merită să-i oferim, pentru început, un conținut mai bun. Merită un spațiu mai amplu. Merită mai multă atenție. Tenisul merită mai multă atenție. Și, dacă vom fi inspirat fie și numai un singur copil să se îndrepte către tenis, atunci ne-am îndeplinit obiectivul.

Suntem încă la început de drum, dar cei mai grei pași au fost deja făcuți. Cu ajutorul vostru. La anul, vom face alții, mult mai apăsați și mai importanți. Iar azi, când împlinim 11 luni de existență, mai facem unul.  

Orice comunitate are nevoie să se facă auzită. Să-și spună părerea. Presa, în general, a trecut de faza în care există cineva care decide ce conținut trebuie să consume cititorii. Cititorii își fac singuri agenda acum. Iar pe Treizecizero.ro v-am oferit mereu spațiu să vă spuneți preferințele. Însă am vrut mai mult. Așa că ne-am gândit la un proiect mai generos. Și așa au apărut ceea ce lansăm acum, azi. Primele Premii ale Tenisului Românesc decise de către fani. Sunt premiile voastre.

Vom încerca să aflăm care sunt cei mai buni jucători români și străini în viziunea voastră, a celor care îi susțineți. E o idee ambițioasă, care sperăm că va deveni o tradiție în anii viitori. Dar cum nu se poate să faci pasul doi înainte să-l faci pe primul, până când vom vedea ce se va întâmpla la anul, să ne bucurăm de prima ediție.

Așadar, conceptul e simplu, îl știți de la anchetele similare din alte țări. Vă invităm să votați la cele 12 categorii pe care le-am gândit la această ediție. O bună parte dintre ele vor fi regăsite în fiecare an. Câteva, două, trei sau patru, se vor schimba de la an la an. Voi veți decide în totalitate câștigătorii. Votul se va desfășura pe site, într-o secțiune specială pe care v-am pregătit-o. Și ca să vă încurajăm, v-am pregătit și o sumedenie de premii, cât se poate de interesante pentru un fan de tenis. 

E cadoul nostru de Sărbători pentru voi!  🙂

Care sunt categoriile

Fiecare categorie are câte patru nominalizări, dintre care voi trebuie să alegeți una. Printre cele 12 categorii, veți putea desemna cei mai buni jucători români ai anului, cea mai importantă performanță a anului, dar și două categorii speciale: cel mai important moment din istoria tenisului românesc și Personalitatea care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea tenisului în 2012. Nu e cazul să vă mai spunem că de la acest din urmă premiu avem mari speranțe, de la an la an.

1.Cel mai important moment din istoria tenisului românesc

2.Jucătorul român al anului 2012

3.Jucătoarea română a anului 2012

4.Cea mai importantă performanță românească în 2012

5.Jucătorul anului 2012 în ATP

6.Jucătoarea anului 2012 în WTA

7.Cel mai bun meci al anului

8.Cel mai bun turneu al anului

9.Performanța anului

10.Povestea emoționantă a anului

11.Cel mai bun articol de pe Treizecizero.ro

12.Golden Treizecizero.ro Award | Personalitatea care a contribut cel mai mult la dezvoltarea tenisului românesc în 2012

 

Care sunt premiile

Cum spuneam, v-am pregătit și câteva premii frumoase, cu ajutorul prietenilor noștri de la Isostar, TenisMall și T!naR, premii numai bune fie pentru voi, fie să le faceți cadou de sărbători. Iată lista premiilor:

5 x voucher în valoare de 100 Euro – oferit de TenisMall

3 x pachete Isostar Power Premium 

5 x pachete Isostar 

5 x vouchere T!naR

 

Regulile, pe scurt

Aveți, în secțiunea specială a concursului, un Regulament complet. Dar iată, foarte pe scurt, cele mai importante elemente:

1.Trebuie să votați la toate cele 12 categorii

2.Ca să participați în concurs, trebuie să completați formularul de la finalul votului cu date corecte.

3.Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți, iar numele vor fi anunțate pe site.

4.După închiderea voturilor vom reveni cu rezultatele anchetei noastre.

 

Prietenii noștri sunt și prietenii voștri!

Această campanie n-ar fi fost posibilă fără sprijinul unor oameni extraordinari, care au înțeles și apreciat primii conceptul și importanța acestui proiect, și au pus umărul și au muncit alături de noi ca el să se întâmple. Le mulțumim încă o dată tuturor și permiteți-ne să vi-i prezentăm și vouă.

Le mulțumim prietenilor și partenerilor de la 2Parale, cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, printre altele, și mari fani ai tenisului. Iar pentru acei dintre voi care au un blog, un site sau, dimpotrivă, reprezintă un brand, 2Parale reprezintă cel mai inspirat mod de a transforma pasiunea voastră într-o sursă de câștig.

Le mulțumim celor de la TenisMall. Nu mai stați pe gânduri și mergeți să vă cumpărați cel mai nou echipament sportiv de la ei, nu se poate un cadou mai nimerit de sărbători. Asta dacă nu câștigați la concursul nostru 🙂

Mulțumim celor din echipa Isostar, pentru că au fost atât de amabili și de săritori, și s-au gândit să vă hidrateze corespunzător pentru meciurile pe care le veți juca pe final de an.

Mulțumim fetelor de la TinaR, cel mai viu și plin de personalitate magazin online pe care o să-l găsiți în .ro. Știm deja că avem foarte multe fete printre cititori, știu ele ce să-și ia, așa că ne adresăm direct băieților: luați-le fetelor ceva frumos de Crăciun, aveți din ce alege

Mulțumim prietenilor vechi din Ringier, pentru ajutorul nemaipomenit pe care ni l-au dat. Mulțumim foarte mult și Godmother, o agenție de publicitate ai cărei 15 ani de experiență vorbesc de la sine.

Cam atât, pentru moment. Nu mai stați pe gânduri, începeți să votați. Vă ținem pumnii, așa cum știm că și voi îi țineți pentru noi! Și n-ar fi rău și să dați mai departe prietenilor voștri, e cazul să ne adunăm și mai mulți aici!

Spor!

Pentru a participa, intrați în secțiunea specială.

UPDATE: Lista câștigătorilor poate fi accesată AICI.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi