Concurs: 2 Parale și Treizecizero. Avem două prosoape oficiale ale turneului feminin pentru voi

Treizecizero | 29 mai 2015

Mărim miza și oferim două premii constând în câte un prosop oficial al turneului feminin de la Roland Garros. Să vă vedem creativitatea la lucru

Roland Garros este oferit de

Update câștigători:

Am revenit cu rezultatele concursului. După cum ați putut citi în prezentarea concursului de mai jos, am avut două secțiuni de participare, înscrierea prin newsletter și comentarii. Prima a presupus o tragere la sorți dintre toți cei înscriși în deadline, iar a doua metodă de participare a avut nevoie de un clasament pentru a-i departaja pe concurenți.

Clasamentul a fost făcut pe baza voturilor date de către juriul ad-hoc, alcătuit din Camelia, Adrian și Dorin, reprezentantul 2 Parale, sponsorul acestui concurs. Am scos din calcul a patra opțiune de juriu (voturile prin like-uri), din cauza unor suspiciuni de influențare a acestui criteriu. De asemenea, am luat în calcul pentru concurs toate comentariile, chiar și cele care au depășit limita propusă inițial (8 rânduri). 

Clasamentul pe puncte a adus însă trei concurenți la egalitate, caz în care a trebuit să recurgem și aici la o tragere la sorți:

1. Bogdan_dedeparte, Sever Marc, Flavia Bozan – câte 5 puncte
2. Raluca Berivoe, Liana, Andreea Caramalau – câte 3 puncte
3. Diana, Racautanu Aurel, Ana Maria Ivan – câte 1 punct

În urma tragerii la sorți, câștigătoarea premiului este Flavia Bozan.

În ce-i privește pe participanții care au ales cealaltă opțiune, înscrierea la newsletter, tragerea la sorți a decis-o câștigătoare pe Doria Bele. 

Felicitări celor doi câștigători, ei vor fi contactați pe mail pentru stabilirea modului în care își vor putea primi premiile.

Mulțumiri tuturor pentru participare, pentru cei care nu au avut noroc acum, avem curând noi șanse!

***

Articolul original:

V-ați obișnuit deja ca în timpul turneelor de Grand Slam să vă premiem fidelitatea. La fel ca în patru dintre ultimele cinci Grand Slamuri, îi avem alături de noi pentru acest concurs pe cei de la 2 Parale. Doar că pentru Roland Garros am mărit miza. Avem nu unul, ci două prosoape oficiale ale turneului feminin drept premii. 

Dat fiind că-s două premii, am gândit două formate într-un singur. În funcție de care dintre ele vi se pare mai ușor, vă puteți alege categoria în care să vă înscrieți. Fiecare are avantajele lui: la unul înscrierea e mai simplă, dar șansele pot fi mai mici, raportat la numărul participanților. La celalalt, numărul de înscriși va asigura șanse mai mari de câștig, dar efortul de înscriere e mai mare.

Așadar, puteți participa fie prin înscrierea la Newsletter, fie prin participarea la comentarii. Fiecare din aceste două categorii are câte un premiu, un prosop oficial al Roland Garros, unul dintre cele mai drăguțe suvenire ale unui turneu de Grand Slam. 

Indiferent de forma în care alegeți să vă înscrieți, nu există condiții suplimentare de participare, altele decât cele descrise în cele ce urmează.

 

1. Participarea prin înscrierea la Newsletter 

Ce presupune: E foarte simplu. Completați formularul următor oricând până la închiderea concursului, duminică 7 iunie, ora 21:00 și gata, ați intrat în concurs. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Această categorie a concursului e deschisă numai cititorilor care nu sunt deja înscriși la Newsletter.

Bonus Info. De azi am lansat un nou model de newsletter, deocamdată test, unul într-o manieră atipică, și care va face o sinteză a zilei în tenis, dintr-o perspectivă mai relaxată, a tuturor evenimentelor notabile de peste noapte sau a celor care urmează. Îl vedem ca pe o sursă complementară de informație pentru voi.

Subscribe la lista Treizecizero

* indicates required

 

 

2. Participarea prin comentarii


Ce presupune și care sunt condițiile: înscrierea este deschisă oricui. Scrieți un comentariu la acest articol, cu un text de maximum 8 rânduri despre unul dintre meciurile văzute anul acesta la Roland Garros, la libera alegere. Câștigătorul va fi desemnat pe baza următorului sistem: cei doi autori principali ai site-ului (Adrian, Camelia) își vor alcătui un top 3 al textelor participanților. La fel și reprezentantul 2 Parale, cel care acordă acest premiu. De asemenea, vom alcătui un Top 3 al participanților în funcție de numărul de like-uri primite (nu se admit decât de la conturile Disqus). 

Locul 1 din clasamentul fiecărui jurat valorează 5 puncte, locul 2 valorează 3 puncte, locul 3 valorează 1 punct. 

Clasamentul total, care va lua în calcul toate cele patru opțiuni (Adrian, Camelia, 2 Parale și clasamentul publicului), va decide câștigătorul premiului.

– Participarea prin comentarii are o regulă obligatorie – să vă lăsați o adresă de e-mail corectă și funcțională atunci când completați formularul de comentarii. Puteți să participați fără să vă dați numele adevărat în comentariu (păstrându-vă, astfel, username-ul folosit pe site), dar e necesară o adresă de mail valabilă. Pe ea veți fi contactați în cazul în care veți câștiga. Atenție, nu ÎN COMENTARIUL propriu zis, ci în spațiul pentru e-mail (vezi foto).

Dacă un câștigător nu a lăsat o adresă corectă și nu a putut fi contactat, următorul clasat va obține premiul, iar regula se aplică până la găsirea unui participant care a respectat regulile. Datele participanților vor rămâne, bineînțeles, confidențiale și nu vor fi folosite într-un alt scop. Doar câștigătorul va fi contactat pe mail. 

 

– Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi anunțat pe site, în cursul zilei de vineri, 12 iunie 2015. Câștigătorul va fi ulterior contactat de Treizecizero și va primi premiul prin curier sau prin poștă la cea mai rapidă dată la care va fi posibilă expedierea.

– Participarea este admisă de la data publicării acestui articol și până duminică, 7 iunie, ora 21:00. 

– Ca totul să funcționeze ușor:

– Vă rugăm să vă limitați la un comentariu strict dedicat concursului, care să conțină DOAR răspunsul la tema concursului.

– Orice comentariu offtopic va fi șters.

2 Parale este alături de Treizecizero.ro încă de la lansarea site-ului, motiv pentru care le mulțumim 🙂

2 Parale este prima și cea mai mare rețea de marketing afiliat din România, numărând peste 450 de programe de afiliere și peste 37.000 de afiliați. 2 Parale a generat peste 2 milioane de conversii și afișează fiecare vânzare în timp real.

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de
Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi