Votează la Premiile Treizecizero 2014 și câștigă unități de fond Erste în valoare de 2.000 RON!

Treizecizero | 23 decembrie 2014

Pentru al treilea an la rând, Premiile Treizecizero se întâmplă, iar acum avem și mai multe categorii de vot decât de obicei. Avem și un premiu foarte tentant: unități de fond în valoare de 2.000 RON! Iar premiile totale ale concursului trec de 5.000 RON. Mai jos sunt toate detaliile și informațiile necesare. Alegeți-vă preferații la toate cele 15 categorii. Printre ele, Jucătorul și Jucătoarea Anului 2014 în România.

Ca de obicei în preajma Crăciunului, cadoul nostru vine sub forma concursului de final de an, Premiile Treizecizero.ro, genericul sub care voi alegeți care au fost superlativele sezonului, în singurele Premii ale tenisului românesc decise exclusiv de către fani. E prima dintr-o serie mai lungă de surprize mici și mari puse la cale în perioada următoare. Așadar, ediția a 3-a a Premiilor Treizecizero are și un premiu cât se poate de interesant: puteți câștiga unități de fond Erste Equity, în valoare de 2.000 de RON, plus 10 seturi a câte 10 cărți fiecare.

An de an, Premiile Treizecizero îi implică atât pe jucătorii români, cât și pe cei străini, în ceea ce va deveni, de la un sezon la altul, un reper al celor mai importante performanțe din tenis. E modul prin care, cu ajutorul vostru, catalogăm evoluțiilor jucătorilor români, niciodată votați, în România, direct de către fanii lor, dar și ale celor străini.

Conform tradiției, s-au păstrat categoriile permanente, la care se adaugă unele diferite de la an la an. Categorii permanente sunt „Jucătoarea anului în România”, „Jucătorul anului în România” sau „Cea mai importantă performanță românească a anului”.

Avem din nou și un premiu special, pe care noi l-am numit „de excelență”. E un premiu care revine, în mod simbolic, acelei personalități sau acelui jucător care a făcut cea mai bună reclamă sau a ajutat cel mai mult la dezvoltarea tenisului românesc, prin acțiunile sau prin performanțele lui, de-a lungul unui an. În 2012 a câștigat Horia Tecău (prin vot), iar în 2013, Simona Halep (an începând cu care acest premiu a fost decis direct de către organizatori).

Și în acest an, premiul îi revine în mod direct Simonei Halep. De asemenea, veți fi de acord cu noi că nu se mai punea problema unui vot în cazul categoriei Jucătoarea Anului în România, categorie care, de asemenea, îi revine în mod direct Simonei Halep.

În schimb, am adăugat o altă categorie pentru tenisul feminin românesc, Premiul de Merit pentru 2014, categorie care le apreciază pe celelalte jucătoare din România care au făcut un sezon foarte bun în 2014 și la care votul este deschis.

Pe lângă aceste categorii deja menționate, există și obișnuitele „Jucătorul anului în ATP”, „Jucătoarea anului în WTA” sau „Cea mai importantă performanță a anului”, aceasta din urmă spartă acum în două categorii, pentru ATP și pentru WTA.

| Lista completă a rezultatelor votului din 2012 este aici.

| Lista completă a rezultatelor votului din 2013 este aici.

Găsiți, așadar, lista completă a categoriilor în aplicația de vot, unde vă invităm să vă alegeți preferații. Unsprezece cititori vor fi și premiați, detaliile despre premii le găsiți mai jos, iar regulamentul de vot e, de asemenea, în aplicație. Perioada de vot este scurtă, dar suficientă: de azi și până la sfârșitul anului. Altfel, regulile de bază rămân aceleași. Pe scurt:

1. Trebuie să votați la toate cele 15 categorii la care votul e deschis. Un vot se face printr-un simplu click pe fotografia corespunzătoare opțiunii dorite.

2. Ca să participați în concurs, trebuie să completați formularul de la finalul votului cu date corecte. Formularul devine accesibil după ce treceți de ultima categorie.

3. Desemnarea celor 11 câștigători se va face prin tragere la sorți, în ordine: întâi Marele Premiu, apoi cele 10 premii secundare. Tragerea la sorți se va face numai dintre cei care s-au înscris respectând regulile (au votat la toate categoriile + au completat datele de contact). Numele lor vor fi anunțate pe site odată cu rezultatele votului.

4. Concursul are loc între 23 – 31 decembrie 2014. După închiderea voturilor, vom reveni cu rezultatele anchetei, nu mai târziu de 10 zile de la încheierea concursului. Premiile vor fi revendicabile de către câștigători nu mai târziu de 31 ianuarie 2015!

Care sunt premiile

Spuneam că anul acesta avem un super premiu, oferit de prietenii de la Erste Asset Management, cei care au fost alături de noi pe tot parcursul acestui an și cărora le mulțumim mult pentru sprijinul și contribuția la ideile și proiectele Treizecizero, trecute și viitoare. E o ocazie să ne îmbunătățim cu toții și cultura financiară. Nu de alta, dar Marele Premiu este foarte tentant: cel care îl va câștiga va primi unități de fond Erste Equity România în valoare de 2.000 de RON. Detalii despre Erste Equity România găsiți la finalul acestui articol, dar și pe site-ul Erste Asset Management România.

De asemenea, avem 10 seturi a câte 10 cărți: toată colecția titlurilor cu autobiografii din tenis, dar și titluri din colecția de investiții „Cărți mici, profituri mari”, un proiect al editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.

Întregul proces este foarte rapid, aveți nevoie de aproximativ 2 minute ca să treceți prin toate slide-urile. Mulțumim pentru participare și succes! Spor la vot!

AICI este aplicația:

 

Detalii despre Marele Premiu – Unități de fond Erste Equity Romania(*), în valoare de 2.000 RON

Prezentare

Fondul ERSTE Equity Romania este un fond de acţiuni, administrat de Erste Asset Management, care investeşte cel puţin 85% din activele sale în instrumente cu venit variabil, din care 80% în intrumente cu venit variabil emise de societăţi cu piaţa principală de listare în România.

Erste Equity Romania – Profita de dezvoltarea României

Actiunile tranzactionate la bursă vând, de fapt, viitorul. Prin acțiuni, poti beneficia de profiturile viitoare ale companiilor.

Cresc mai mult si mai repede companiile din țări ca România, a căror dezvoltare a început recent.

Profită de pe acum de dezvoltarea viitoare a României. Cumpăr-o ieftin și așteaptă măcar șapte ani să se scumpească.

Mai multe detalii despre acest fond de investiții puteți găsi AICI.

(*) Performanţele anterioare ale fondului/societăţii de investiţii nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare. Citiţi prospectul de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) prevăzute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, înainte de a investi în acest fond! Prospectele de emisiune şi informațiile cheie destinate investitorilor (DICI) sunt disponibile în limba română şi în limba engleză pe site-ul www.erste-am.ro şi pot fi obţinute gratuit de la unităţile teritoriale ale Băncii Comerciale Române SA şi de la sediul SAI

ERSTE Asset Management SA.

FDI ERSTE Equity Romania (fost BCR Expert), Decizia CNVM nr. 3215/2005, nr. Reg. ASF CSC06FDIR/400024

SAI ERSTE Asset Management SA, Decizia CNVM nr. 98/2009, nr. Reg. ASF PJR05SAIR400028, str. Uruguay, nr. 14, sector 1, Bucureşti, telefon 0372.269.999; e-mail: office@erste-am.ro; www.erste-am.ro

Depozitar: BCR SA

Pentru acest fond, câștigătorul trebuie să aibă peste 18 ani, să fie cetățean român și să prezinte actul de identitate în original. Premiul va fi oferit doar dacă acesta respectă procedura de subscriere:

– Prezentarea câștigătorului la sediul Erste Asset Management

– Prezentarea actul de identitate în original

– Semnarea documentelor de subscriere (declarație de adeziune și cerere de subscriere) în prezența reprezentantului Erste Asset Management

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi