Votați-i pe Horia și Robert pentru ‘dublul anului’, la ATP Fans Favourite!

Adrian Țoca | 18 octombrie 2012

Votați-i pe Horia și Robert pentru ‘dublul anului’, la ATP Fans Favourite!

Finalul parteneriatului Horia Tecău – Robert Lindstedt se va petrece, după cum știm cu toții, la Turneul Campionilor, competiție la care cei doi s-au calificat pentru a doua oară consecutiv și la care vor încerca un ultim rezultat bun, pe măsura celor realizate în cei aproape trei ani petrecuți în această formulă. Trei finale de Wimbledon + alte 10 titluri, dintre care unul de Masters + prezența în top 10 nu e deloc puțin, așa că am putea să ne arătăm suportul și aprecierea față de cei doi votându-i, așa cum vă invitam și ieri, pe pagina noastră de Facebook, pentru perechea anului în 2012 ATP World Tour Fans Favourite Awards, acolo unde Horia și Robert se numără printre cele 14 perechi nominalizate. Fiecare vot contează, așa că Treizecizero.ro își face datoria și vă invită să votați pentru cei pe care i-am denumit de atâtea ori pe acest site “ai noștri”.

Votați AICI

 

Se mai poate vota, de asemenea, și pentru jucătorul favorit, nominalizații fiind, în ordine alfabetică, Almagro, Berdych, Cilic, Del Potro, Djokovic, Dolgopolov, Federer, Fish, Gasquet, Haas, Hewitt, Isner, Kohlschreiber, Monaco, Monfils, Murray, Nadal, Nishikori, Raonic, Simon, Tipsarevic, Tsonga, Verdasco și Wawrinka. 

Ce e cu adevărat impresionant e că un singur jucător a câștigat toate edițiile dintre 2003 și 2011, adică nouă ani la rând în care Roger Federer, că despre el era vorba, a fost votat ATP Fans Favorite Player of the Year. Și acesta e, cum altfel, un record absolut.

Sunt singurele două categorii la care se poate vota public. În restul, câștigătorii vor fi fie deciși de votul jucătorilor, fie de către ATP. Iată și restul categoriilor:

ATP World Tour Number 1 (simplu și dublu) – evident, decis de clasament, așa cum va arăta el la finele sezonului;

Stefan Edberg Sportsmanship Award – premiu de Fair-Play, votat de restul jucătorilor

* Nominalizați sunt: Cilic, Del Potro, Federer, Ferrer
* Federer l-a câștigat de 7 ori (record), între 2004-2009 și în 2011

Most Improved Player of the Year – jucătorul cu cel mai mare salt atât în clasament, dar și calitativ; este votat de jucători

* Nominalizați sunt: Jeremy Chardy (de pe 103  pe 31), Marinko Matosevic (203-58), Juan Monaco (26-10), Go Soeda (120-55)

Newcomer of the Year – jucătorul cu cel mai mare impact în acest sezon, tot pe baza clasamentului; votat de jucători

* Nominalizați sunt: David Goffin (174 – 48), Jerzy Janowicz (221-80), Martin Klizan (117-34), Andrey Kuznetsov (222-72)

Comeback Player of the Year – jucătorul care a depășit o accidentare serioasă și a revenit în top; votat de jucători

* Nominalizați sunt: Brian Baker (456 – 62), Tommy Haas (205-21), Paul-Henri Mathieu (fără clasament – 102), Sam Querrey (93-26)

Turneul Anului – turneul preferat de către jucători din fiecare dintre următoarele trei categorii: Masters 1000, ATP 500, ATP 250.

Arthur Ashe Humanitarian Award  – distincție Fair-Play decisă de ATP. Printre învingătorii din trecut se numără Federer, Blake, Moya sau chiar Nelson Mandela, fostul președinte sud-african.

Ron Bookman Media Excellence Award – premiu decis de ATP pentru jurnalistul cu o contribuție specială la dezvoltarea sportului.

O precizare: clasamentele din paranteză sunt cele de la finalul anului trecut, respectiv cele de la 8 octombrie 2012.

 

Voi ce părere aveți despre nominalizări și ce jucători v-ați dori să câștige?

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi