Vești bune: Raluca Olaru va scrie pe Treizecizero.ro

Adrian Țoca | 9 august 2012

Vești bune: Raluca Olaru va scrie pe Treizecizero.ro

Ne pregătim să împlinim 7 luni de Treizecizero.ro și, ca orice tenisman serios, ne facem deja calendarul pentru anul viitor. Am învățat din experiența acestui prim an petrecut alături de voi și încercăm să ne ajustăm și să ne îmbunătățim oferta, păstrând, în același timp, ridicat nivelul editorial, așa cum v-am învățat în cele 500 de articole de până acum. Am petrecut împreună trei Slamuri și ne pregătim de-al patrulea, plus o Olimpiadă, plus multe alte turnee importante. Le-am tratat pe toate la un flux informațional ridicat, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook sau pe contul de Twitter. N-a fost mereu simplu, dar merită, iar reacțiile voastre, precum și numărul tot mai mare al celor care aleg să facă parte din comunitatea Treizecizero.ro, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Un drum a cărui destinație este aceeași ca la început: șansa de a-i oferi tenisului un site de conținut așa cum acest sport merită, la un nivel calitativ pe care l-am uitat cu toții. 

Mai e mult până departe, însă, dar, cum spuneam, avem în plan multe surprize pentru viitor, atât în ceea ce privește conținutul, cât și oferta adiacentă acestuia. Nu vă rămâne decât să vă reîntoarceți cât mai des pe site, pentru că, deocamdată, nu vă dezvăluim mai mult. 

Vă spunem, totuși, una dintre surprize. Ne-am dorit mult, a devenit acum realitate. O vom avea ca invitată permanentă pe Treizecizero.ro, în postura de editorialist, pe Raluca Olaru, una dintre cele mai plăcute prezențe și cele mai apreciate jucătoare din România. E o situație complet nouă pentru ea, aceea de a trece de cealaltă baricadă, cea a jurnaliștilor, și ne bucurăm că a ales să accepte propunerea noastră. 

Raluca, despre ale cărei performanțe în WTA ați putut citi aici, va publica, la un interval de câteva săptămâni, câte un articol despre viața în circuit, turneele și cariera ei, dar și despre tot ceea ce o impresionează, îi place sau vrea să povestească. Veți avea ocazia să îi puneți întrebări, să dialogați cu ea sau, pur și simplu, să țineți aproape de o jucătoare de top, să aflați mai multe despre ce presupune viața în tur.

Până la articolul de debut al Ralucăi nu mai e mult. Stați prin preajmă! 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi