Tecău / Lindsted merg mai departe, potențială întâlnire cu Hănescu în optimi. Programul românilor

Adrian Țoca | 20 ianuarie 2012

Tecău / Lindsted merg mai departe, potențială întâlnire cu Hănescu în optimi. Programul românilor

Perechea Horia Tecău / Robert Lindsted a supraviețuit unei întâlniri complicate cu un dublu alcătuit din doi australieni, Colin Ebelthite și Marinko Matosevic. Programat în sesiunea de seară, pe Margaret Court Arena, meciul n-a fost deloc unul simplu pentru favoriții 7, cum era de așteptat, adversarii lor fiind extra-motivați și de public. Australienii au luat primul set la 3, însă, mai experimentați, Horia și Tecău au revenit și le-au câștigat pe următoarele, la 4 și la 2.

În optimi de finală, cei doi l-ar putea avea ca adversar pe Hănescu. Victor face pereche cu belgianul Olivier Rochus și joacă, în această noapte, cu brazilienii Mello și Souza. Învingătorii îi vor întâlni, runda următoare, pe Tecău și Lindsted.

Ziua a 6-a aduce alte meciuri pentru ai noștri. Singura româncă rămasă în turneu, Sorana Cârstea, o întâlnește pe Sara Errani, de la ora 2, ora României, în primul meci pe terenul 2. Tot de la ora 2 are loc și meciul lui Hănescu amintit mai sus, pe terenul 7. În ultimul meci pe terenul 3, Tecău joacă la dublu mixt, alături de americanca Mattek/Sands, contra Lucie Hradecka / Frantisek Cermak, în jurul orei 6:30, ora României.

În fine, perechea Irina Begu – Monica Niculescu întâlnesc, în primul meci de pe terenul 13, perechea Natalie Grandin(RSA) /Vladimira Uhlirova(CZE), favorite 9.

 

 

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi