Sorana câştigă lejer la Pattaya, a cincea victorie din 2012

Adrian Țoca | 6 februarie 2012

Sorana câştigă lejer la Pattaya, a cincea victorie din 2012

Fostă sfertfinalistă la Roland Garros, Sorana Cîrstea a început anul cu o poftă de joc ca pe timpurile bune, iar asta s-a văzut rapid în rezultate. Sfert de finală la Hobart, unde a avut-o în mână pe Angelique Kerber, semifinalista US Open de anul trecut, un joc pierdut de româncă după două mingi de meci irosite. Apoi, turul 3 la Australian Open, parcurs foarte bun, cu victoria din turul 1 la Sam Stosur făcând valuri în Australia. 

Încurajată de aceste rezultate, Sorana a venit plină de încredere la Pattaya, unul dintre turneele ei preferate, iar startul a fost unul excelent. Mare favorită în faţa japonezei Erika Sema, românca a reuşit să confirme calculele hârtiei, învingând lejer, în două seturi simetrice, 6-2, 6-2. Singurele emoţii au venit în setul doi, când, după ce se desprinsese la 3-0, Sorana a deschis uşa unei reveniri a japonezei. Sema s-a apropiat la 3-2 şi a avut şi minge de a egala situaţia, dar jucătoarea noastră s-a regrupat şi nu i-a mai dat nicio şansă adversarei din acel moment şi până la final.

În optimi, Sorana va întâlni câştigătoarea dintre alte două asiatice, Noppawan Lertcheewakarn şi Misaki Doi. Dacă totul merge bine, românca o va întâlni, în sferturile de finală, pe favorita 1 a turneului din Thailanda, rusoaica Vera Zvonareva. 

Altfel, Sorana îmbină utilul cu plăcutul, ieşind, alături de rusoaica Maria Kirilenko, la o repriză de jet-ski.

Foto: Facebook

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi