Simona confirmă că încă mai lucrează cu Alexis Castorri. „Am învățat să păstrez lucrurile simple”. Despre persoanele care au ajutat-o foarte mult

Adrian Țoca | 11 iulie 2019

„De aceea sunt aici azi. Sunt încrezătoare că totul este posibil. Dacă nu renunți, ai o șansă bună să faci lucruri minunate. Asta am învățat și am înțeles. Sunt mai bună acum și mai puternică.”

Wimbledon este oferit pe 30-0 de

Simona Halep a confirmat că încă mai lucrează cu Alexis Castorri, psihologul sportiv care a ajutat-o să se înțeleagă și să se accepte, lucru care a contribuit dramatic la progresul masiv reușit de Simona în ultimii trei ani, pe teren și în afara lui.

Simona a fost întrebată de un jurnalist - plecând de la o declarație a lui Ion Țiriac, cum că în tenis ajută dacă nu gândești prea mult - cum a reușit să facă ea acest lucru.

"Am învățat cum să păstrez lucrurile simple, pentru că obișnuiam să complic prea mult lucrurile în minte. Gândeam prea mult, cum ai spus. Uneori, simțeam că am prea multe opțiuni de cum să joc, și n-o alegeam pe cea potrivită în momentul potrivit. 

Darren m-a ajutat mult cu asta. Întotdeauna mi-a spus că trebuie să păstrez lucrurile simple. Mi-a arătat cum să fac asta, ceea ce a fost minunat.

Am lucrat cu un psiholog sportiv de aproape doi ani, deja. Ea a încercat să mă facă să mă înțeleg și să accept tot ce fac greșit pe teren. Și să lucrez la toate astea, ceea ce mi-a fost de mare ajutor. Și Mr. Țiriac, bineînțeles; e alături de mine din 2014. În to

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi