Să sărbătorim schimbând povești cu Fedal. Care-i amintirea ta preferată din rivalitatea Roger – Rafa? (Concurs)

Treizecizero | 29 ianuarie 2017

Marcăm finala Australian Open cu un mic concurs.

Ce mod mai potrivit de a marca un meci special decât făcând ceea ce facem mereu pe site, adică să spunem povești? În 13 ani de meciuri Federer – Nadal, sigur ați strâns o sumedenie de amintiri cu cei doi. Poate un meci pe care nu-l veți uita niciodată, poate o întâlnire cu cei doi, poate un alt mod în care această rivalitate v-a marcat cumva experiența de fan. 

Pe unii, întâlnirea asta ne-a învățat că tenisul e pe cât de frumos, pe atât de crud. Brutal de frumos, dacă vrei. Pe alții, meciurile astea ne-au ținut mereu în contact cu puștiul din noi: ca niște adolescenți, ne-am ros unghiile de emoție și apoi ne-am plâns înfrângerile sau ne-am serbat victoriile. Au fost, fără excepție, și ale noastre. Și tocmai de-asta, înaintea marelui meci, suntem curioși ce amintiri ați păstrat voi de la Roger și Rafa.

Până la ora meciului, adunăm poveștile voastre, fie în comentarii, pe mail (salut [at] treizecizero punct ro) sau pe pagina de Facebook – oricum vă e mai ușor. Nu vă stresați legat de format, lăsați ideile să curgă. Și ca să vă răsplătim efortul, avem și un mic premiu, oferit de prietenii de la 2 Performant: un prosop oficial al Australian Open 2017, ca să vă rămână o amintire de neprețuit de la acest turneu. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți dintre toți cei care vor lăsa un mesaj cu o amintire despre Fedal (notă pentru cei care aleg să comenteze la articol: vă rugăm să folosiți o adresă de email reală).

2 Performant, despre care e imposibil să nu fi reținut că ne-au fost alături din prima zi, au pus la cale o promoție legată de acest meci: oferă bonusuri la comisioane în funcție de numele câștigătorului din finală. 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi