Rafa, între golf și reclame

Adrian Țoca | 31 martie 2012

Rafa, între golf și reclame

Nadal și-a reafirmat, la turneul de la Miami, dragostea față de golf, un sport care-l ajută foarte mult să se liniștească. Departe de lupta și de tensiunea de pe terenul de tenis, Rafa găsește golful foarte relaxant și prietenos. “Iubesc golful. Sunt un mare fan. Duminica trecută m-am uitat o după amiază întreagă la transmisiuni de golf. E un sport grozav și pentru că îl joci mereu în locuri nemaipomenite, cu decoruri frumoase. Și cel mai important e că la golf poți petrece trei sau patru ore într-o companie grozavă, cu prieteni buni și cu familia. Timpul petrecut cu prietenii este cel mai bun lucru”, a spus numărul 2 mondial într-o conferință de presă.

Și mai e un avantaj major pentru Rafa. “Riscul pentru accidentări e foarte mic”, a conchis el, zâmbind.

Reclama cu Cristiano Ronaldo, deja un succes

Noua reclamă de la Nike, cea în care Rafa și bunul său prieten Cristiano Ronaldo fac uz de talentele lor într-o partidă inedită de fotbal – tenis a prins foarte bine, făcând turul Internetului în numai câteva ore de la lansare. Meciul are loc pe iarbă (interesantă alegere) și, după o serie de execuții spectaculoase, Rafa încearcă să-i fure pantofii superstarului de la Real Madrid, noii Nike Mercurial Vapor VIII.  La fel de interesant e și making-of-ul, pe care îl puteți urmări în al doilea filmuleț. 

Nike Football: Mercurial Vapor VIII: Cristiano Ronaldo vs Rafa Nadal

Making-of

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi