Q/A cu echipa 30-0. Aveți întrebări pentru noi?

Treizecizero | 24 august 2017

Q/A cu autorii site-ului. Vorbim tenis, joi seara, de la 9.

Înainte de startul US Open e un moment ideal pentru o sesiune de discuții. Despre ce discutăm? Ca și data trecută, despre orice subiect vreți voi din tenis. De asemenea, despre site: tot ce ține de 30-0 și de proiectele noastre.

Începem la 21:00, iar discuția (cu Adrian și cu Camelia) o să dureze în jur de o oră.

Care-i logistica

Întrebările vin în comentarii, răspundem pe rând la tot ce se poate, tot în comentarii. Puteți pune oricâte întrebări doriți, singura precizare ar fi ca, în caz că devine aglomerat, să limităm întrebările de follow-up de după un răspuns la cel mult una, ca să poată pune întrebări cât mai mulți. Dacă nu e aglomerat, atunci ne putem lungi.

Altă rugăminte ar fi să specificați la începutul întrebării cui îi e adresată întrebarea: “Pentru Camelia” sau “Pentru Adrian”. Alte reguli n-avem. Dacă ne citiți, dar nu obișnuiți să comentați de obicei sau nu aveți/nu vă doriți un cont Disqus, ne puteți arunca întrebarea pe Twitter sau pe Facebook și o vom pescui noi de acolo.

Cam atât! Mulțumiri! 😉

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi

Prima victorie a carierei într-un turneu pe iarbă pentru Patricia Țig a venit la Bad Homburg: 7-6, 6-3 cu Mona Barthel. Nadia Podoroska urmează pentru Pati, în turul următor.

Sorana Cîrstea a pierdut cu Andrea Petkovic, 6-3, 6-4.