Q / A cu echipa 30-0. Hai să discutăm!

Treizecizero | 8 iulie 2018

Q/A cu Adrian și Camelia, autorii site-ului. Vorbim tenis, duminică seara, de la 8.

A trecut aproape un an de la precedentul Q/A, așa că duminica de pauză din timpul Wimbledon e o ocazie grozavă să ne reauzim la o discuție!

Ne propusesem, inițial, să se întâmple în timpul Roland Garros, apoi imediat după, dar nu am apucat. Ne revanșăm acum, înainte de săptămâna a doua a turneului de la Londra.

Despre ce discutăm? Ca și dățile trecute, despre orice subiect vreți voi din tenis. De asemenea, despre site: tot ce ține de 30-0 și de proiectele noastre.

Începem la 20:00, iar discuția (cu Camelia și cu Adrian) o să dureze în jur de o oră.

Logistica

Întrebările vin de la voi în comentarii, răspundem pe rând la tot ce se poate, tot în comentarii. Puteți pune oricâte întrebări doriți, singura precizare ar fi ca, în caz că devine aglomerat, să limităm întrebările de follow-up de după un răspuns la cel mult una, ca să putem răspunde la cât mai mulți dintre voi. Dacă nu e aglomerat, atunci ne putem lungi.

Altă rugăminte ar fi să specificați la începutul întrebării cui îi e adresată întrebarea: “Pentru Camelia” sau “Pentru Adrian”. Alte reguli n-avem. Dacă ne citiți, dar nu obișnuiți să comentați de obicei sau nu aveți/nu vă doriți un cont Disqus, ne puteți arunca întrebarea pe Twitter sau pe Facebook și o vom pescui noi de acolo.

Mulțumiri! 😉

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi