Preview, ziua a 9-a: Un program spectaculos, cu Irina, Monica și Horia, Kim și Caroline, Roger și Juan Martin

Adrian Țoca | 23 ianuarie 2012

Preview, ziua a 9-a: Un program spectaculos, cu Irina, Monica și Horia, Kim și Caroline, Roger și Juan Martin

Tablourile sferturilor de finală sunt complete, în ambele turnee de simplu. De acum înainte începe o serie de meciuri nemaipomenite, suntem norocoși să avem parte de o mulțime de jucători în formă și foarte multe povești și rivalități în desfășurare. Așadar, programați-vă ceasurile, urmează o noapte lungă!

Ziua începe cu un meci important pentru români: calificate în sferturi de finală în premieră, Irina Begu și Monica Niculescu dau piept, de la ora 2:00, ora României, cu perechea Kuznetsova / Zvonareva. Meciul e programat pe arena Margaret Court. Dacă vor trece și de acest obstacol, româncele vor juca, pentru un loc în finală, cu învingătoarea dintre Huber/Raymond  și Mirza  / Vesnina.

Imediat după meciul fetelor, pe același teren, tot în sferturi, dar la dublu masculin, intră Horia Tecău și Robert Lindsted. Cei doi îi întâlnesc pe americanii Scott Lipsky și Rajeev Ram, favoriți 13. Dacă vor obține victoria, băieții se vor duela, pentru calificarea în ultimul act, cu învingătorii dintre perechea poloneză Fyrstenberg /Matkowski și cea formată din gemenii americani Bryan (meci programat de la ora 12:30)

De la aproximativ 3:30, ora României, pe Rod Laver se joacă primul sfert de finală al turneului de fete. Agnieszka Radwanska o întâlnește pe Victoria Azarenka, un meci între două jucătoare foarte în formă, dar și foarte bune prietene.

Meciul este urmat de un must-see, reeditarea finalei US Open de acum trei ani, Caroline Wozniacki vs Kim Clijsters. Învingătoarele celor două meciuri se vor întâlni în prima semifinală.

Nu înainte de 7:30, ora României, tot pe arena centrală încep și sferturile băieților: Roger Federer joacă meciul 1.000 din cariera sa împotriva lui Juan Martin Del Potro. Maratonul continuă cu al doilea sfert de finală, cel dintre Tomas Berdych și Rafa Nadal, meci programat de la ora 10:30.

La care meciuri intenționați să vă uitați în această noapte?

Fanii prezenti la Melbourne, dar si cei de acasa, au ce vedea in ziua a 9-a

Tablou sferturi de finală, feminin:

Wozniacki – Clijsters
Azarenka – Radwanska
Makarova – Sharapova
Errani – Kvitova

Tablou sferturi de finală, masculin:

Djokovic/Hewitt – Ferrer
Murray – Nishikori
Federer – Del Potro
Nadal – Berdych

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi