Preview ziua a 11-a: Tecău joacă de la ora 2:00 la dublu. Programul complet al zilei

Adrian Țoca | 25 ianuarie 2012

Preview ziua a 11-a: Tecău joacă de la ora 2:00 la dublu. Programul complet al zilei

Cel mai bine clasat jucător român de dublu e în fața unei performanțe memorabile: Horia Tecău joacă în această noapte în semifinalele Australian Open, cu șansa de a se califica în ceea ce ar putea fi a 3-a sa finală de Mare Șlem, după cele două pierdute la Wimbledon.

Cuplul format din Horia și suedezul Robert Lindstedt deschid ziua a 11-a a Australian Open în meciul cu marii favoriți ai probei de dublu, americanii Bob și Mike Bryan, liderii clasamentului mondial și favoriții numărul 1. Meciul va începe de la ora 2:00, ora României, și se va juca chiar pe Rod Laver, impunătoarea arenă din Melbourne Park.

Românul și suedezul au pierdut singurele două meciuri directe cu gemenii americani, ambele jucate anul trecut, ambele la Londra, una în finala Wimbledon și alta în grupele Turneului Campionilor. Mai mult, ei nu au reușit să le ia niciun set fraților Bryan.

După meciul de dublu, programul de pe Rod Laver continuă cu cele două semifinale de simplu din turneul fetelor. De la ora 4:30 joacă Kim Clijsters și Victoria Azarenka, iar, mai apoi, de la 6:30, pe Rod Laver intră Maria Sharapova și Petra Kvitova. Mai multe detalii despre meciurile fetelor găsiți aici.

Horia Tecău nu își termină prezența la AO, indiferent de rezultatul semifinalei de dublu. După o pauză de refacere, românul va reintra pe teren pentru meciul din sferturile de dublu mixt, unde face pereche cu americanca Mattek-Sands. Cei doi îi vor întâlni pe Jarmila Gajdosova (Australia) și Bruno Soares (Brazilia), într-un meci programat pe Margaret Court, în jurul orei 6:20, ora României.

Ziua se va încheia, evident, cu marele meci Federer – Nadal. Duelul din prima semifinală a băieților, cel așteptat de o lume întreagă, este programat de la ora 10:30, ora României.

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi