Podcast US Open: Simona – Azarenka, meci de emoție, de câștigat cu inima. Și cu picioarele. Plus o provocare pentru voi

Treizecizero | 9 septembrie 2015

Este Victoria Azarenka favorită în meciul cu Simona Halep? La ce să ne așteptăm de la meciul celor două? La ce să ne așteptăm de la meciurile zilei? Și o întrebare frumoasă pentru voi, la final de podcast

În ediția de azi am discutat, firește, despre marele meci al zilei, întâlnirea dintre Simona Halep și Victoria Azarenka, unul dintre cele mai tari meciuri ale anului pentru campioana româncă. Miza nu e doar un loc în semifinalele US Open, ca și cum pentru un astfel de rezultat s-ar putea pune un „doar” în față. Fiecare dintre cele două își dorește victoria pentru a dovedi, în cazul Vikăi, că locul ei este în Top 3, iar în cazul Simonei, că poate începe să câștige contra numelor grele din WTA (în special tripleta Serena – Sharapova – Azarenka). Acesta este unul dintre subiectele podcastului de azi.

Am mai discutat despre percepția generală, potrivit căreia Azarenka ar fi favorită azi, dar și despre contextul precedentelor două întâlniri directe și al celei de acum. De asemenea, ce spun fetele înainte de meci. 

Plus restul meciurilor de azi de la US Open și despre meciul vedetă al serii trecute, Serena – Venus.

Ascultă aici discuția cu Luminița Paul, Camelia și Andrei.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi