Podcast Treizecizero. Ascultă aici episodul 1: Simona, Roger, finalele de la Cincy, concluzii înainte de US Open

Treizecizero | 26 august 2015

Cu Camelia gazdă și cu Luminița Paul invitată, Podcastul Treizecizero își intră de azi în drepturi, după ce am denumit ediția de săptămâna trecută una pilot.

Nici n-am făcut bine pilotul (adică episodul de săptămâna trecută, când v-am spus și câte ceva despre podcasturi) și deja Podcastul se simte bine pe lista proiectelor la care lucrăm pentru voi. Așa că abia am așteptat să producem noua ediție, mai ales că au fost o mulțime de subiecte fierbinți în weekendul trecut. Nu pe fiecare zi avem două finale atât de bune precum cele de duminică, de la Cincinnati, așa că nu le puteam ocoli. 

Camelia, gazda Podcastului, și invitata ei, Luminița Paul, au discutat așadar despre Simona Halep – Serena Williams și Novak Djokovic – Roger Federer, atingând și subiecte adiacente, precum colaborarea dintre Simona și Darren Cahill, serviciul Serenei și care este starea Top 10 WTA înainte de US Open.

Ne-am mutat apoi la ATP, cu Roger Federer și al său triumf care a aprins iar imaginația fanilor săi: am încercat să ne dăm seama dacă Fed are șanse reale și în formatul trei din cinci, apoi am observat că fiecare dintre faimoșii Big 4 au câte un punct slab la câte un turneu pe care nu reușesc să-l câștige și pace.

Avem și două rubrici mai light pe final, avem și referințe la comentariile de pe site, așa că nu ezitați să propuneți idei sau teme și să puneți întrebări. Încercăm să luăm în calcul cât mai multe.

Până ne auzim din nou, vă invităm să ne urmăriți atent săptămânile următoare pe site și pe celelalte medii unde suntem prezenți, iar pe Luminița s-o ascultați la Eurosport pe perioada US Open. 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi