Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, vine la Sports Festival, la Cluj

Treizecizero | 23 mai 2022

Organizatorii Sports Festival au anunțat astăzi un nou nume important pe afișul evenimentului care va avea loc în prima parte din iunie: Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, va susține un Masterclass – The Art of Coaching – la Cluj, în cadrul Sports Festival.

Sports Festival îți aduce evenimentul verii

Sports Festival, cel mai mare eveniment dedicat sportului din România, revine în acest an cu o nouă ediție, și o face în stil. Organizatorii au anunțat astăzi un nou nume important pe afișul evenimentului care va avea loc în prima parte din iunie: Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, va susține un Masterclass – The Art of Coaching – la Cluj, în cadrul Sports Festival.

Masterclass-ul lui Patrick e programat pe pe 10 iunie, la BT Arena, de la 16:30.

Biletele sunt 150 de lei, și vor fi puse în vânzare de azi, de la ora 14:00. Cei care au deja sau își vor lua bilete la meciul de retragere al lui Horia Tecău – meci programat în aceeași zi, de la ora 20:00 – vor beneficia de un discount de 50 la sută din prețul biletului la Masterclass-ul lui Patrick Mouratoglou.

După mai bine de un deceniu alături de Serena Williams, poate cea mai bună jucătoare din toate timpurile, care a câștigat 10 titluri de Slam pe perioada acestei colaborări, Mouratoglou a devenit, din această primăvară, antrenorul Simonei Halep. Cei doi au debutat în această formulă la Madrid, iar în aceste zile sunt la primul turneu de Grand Slam împreună, Roland-Garros.

Simona Halep va fi și ea prezentă la Sports Festival. Ea va fi invitata de onoare a lui Horia Tecău, al cărui meci de retragere din tenis este unul dintre capetele de afiș ale evenimentului clujean.

Celălalt meci high-profile din cadrul Sports Festival este meciul de retragere al lui Adrian Mutu, care are printre invitați legende din lumea fotbalului, precum Francesco Totti și Andrea Pirlo. Gheorghe Hagi va fi, de asemenea, prezent.

Revenind la Mouratoglou, acesta este al doilea mare antrenor care susține un masterclass la Sports Festival, după ce Darren Cahill i-a impresionat pe cei prezenți la ediția din 2019.

De la Paris, unde pregătește debutul Simonei la Roland-Garros, Patrick a spus: ”Sunt în Paris pentru Roland-Garros. Vă transmit de aici că în 10 iunie voi fi în Cluj-Napoca, la Sports Festival! Sunt foarte încântat de acest lucru, deoarece nu există nimic mai minunat decât să reunești oamenii cu o pasiune comună. În masterclass-ul meu voi discuta despre lecții învățate de-a lungul timpului care sper să vă ajute și pe voi. Abia aștept să fim alături! Ne vedem în curând!”.

Cititorii Treizecizero beneficiază de o reducere pentru biletele la meciul demonstrativ al lui Horia Tecău. Folosește codul de voucher TREIZECIZERO la achiziționarea biletului, pentru un discount de 20 la sută.

Sports Festival are loc între 9-12 iunie, în Cluj, și înseamnă patru zile în care sportul își prezintă tot universul pentru publicul amator sau profesionist.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi