Ia-ți unul dintre noile tricouri și revista 30-0 dedicate titlului Simonei de la Wimbledon. Comandă în Shopul 30-0 înainte de US Open și câștigă un echipament oficial de joc!

Treizecizero | 14 august 2019

Comandă oricând de azi și până pe 22 august. Avem 23 de premii frumoase – în frunte cu un echipament oficial US Open, un prosop de plajă RG și un abonament pe un 1 an la 30-0+ – plus 30 de cadouri garantate pentru primele 30 de comenzi.

Ne-am întors cu noutăți și bunătăți pentru voi. Avem nu doar produse noi în Shop, ci și premii! Am anunțat mult-așteptata revistă dedicată titlului câștigat de Simona Halep la Wimbledon, un produs unic în lume, cu multe surprize și bunătăți la interior. Am anunțat, de asemenea, și două tricouri inspirate de titlul de la Wimbledon – Grand Slams and Chill  și, de asemenea în trei variante de culori, Chill Year. Zilele următoare, înainte de US Open, vor mai veni și alte surprize în Shop. Și, mai ales, va începe mult-așteptata livrare a revistei la care am lucrat în aceste săptămâni.

*

Începem întâi cu câștigătorii concursului de săptămâna trecută, din timpul turneelor din Canada, în care au intrat toți cititorii care au plasat o comandă în valoare minimă de 50 de lei în Shop 30-0.

Câștigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți. Am făcut tragerea pe random.org; iar premiile au fost atribuite în ordinea de mai jos. Iată câștigătorii:

Premiul cel mare: 1 x prosop oficial Roland Garros 2019: Lucian Stoicescu

1 x abonament pe un an la pachetul 250 în 30-0+ Dorin Bacaoanu

3 x set de 3 socks 30-0: Dorin Bala, Adrian Aanei, Mihaela Negrisanu

10 x cadouri surpriză (cărți de tenis, manșete de tenis Wimbledon, magneți RG, vouchere de 30 de lei în Shop-ul 30-0, vouchere în valoare de 20 la sută din totalul comenzii, valabile în Shop-ul 30-0): Cristian Radu, Laura Iacob, Stefan Florin Luca, Gabriel Pandele, Ema Safir, Ciprian Nicolae, Peter Stefan Sragher, Laura Istrate, Mihai Cosma, Calin Male.

Primele 60 de comenzi au primit automat un cadou, un carnețel 30-0.

Alte 10 carnețele au fost oferite, cadou, prin tragere la sorți, celor care au făcut deja comandă la Simona, Al Doilea Slam, înainte de această campanie. Numele lor: Diana Ilie, Stefania Date, Ioana Miroiu, Patrita Munteanu, Decebal Ghitica, Aurelian Mihailescu, Andreea Ionescu, Adrian Roi, Andrei Mihailescu, Andrei Lazarescu.

*Premiile vor fi expediate împreună cu comenzile făcute de câștigători.

CAMPANIE NOUĂ! Premii: echipamentul Simonei de la US Open, un prosop de plajă RG, un abonament pe un 1 an la 30-0+

Câțiva cititori care au plasat comenzile chiar după încheierea termenului de participare și au ratat intrarea în tragerea la sorți, respectiv cei care ne-au cerut prelungirea termenului, se pot considera ascultați: avem o campanie nouă, cu noi premii savuroase!

Oficial, ea începe de azi și ține până joia viitoare, pe 22 august. Dar îi vom include în tragerea la sorți și pe cei care au plasat comenzi în Shop între 12-13 august.

Iată premiile puse în joc!

Marele premiu: un kit de joc din colecția Nike US Open
(compus din tricou și pantaloni scurți sau rochie + fustă)

1 x prosop de plajă Roland Garros 2019

1 x abonament pe un an la pachetul 250 în 30-0+

5 x set de 3 socks 30-0

15 x cadouri surpriză (cărți de tenis, manșete de tenis Wimbledon și RG, magneți RG, vouchere de 30 de lei în Shop-ul 30-0).

Primele 30 de comenzi primesc garantat cadou un carnețel 30-0.


Iată condițiile de participare:

– plasează o comandă de minimum 50 de lei în Shop 30-0 între 14-22 august, ora 23:59.

– sau fă-ți un abonament la 30-0+ (orice fel de abonament se califică)

– Premiul cel mare: câștigătorul/câștigătoarea își va alege mărimea
– Câștigătorul abonamentului pe un an la 30-0+ va avea fie opțiunea să-și prelungească propriul abonament (în cazul în care e deja abonat 30-0+) fie să-l dăruiască altei persoane.
– Premiile vor fi expediate împreună cu comenzile făcute de câștigători.
– Lista câștigătorilor va fi anunțată între 23-25 august.

E momentul grozav să îți iei fie Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon, fie unul dintre tricourile sau totebags-urile 30-0, unul dintre foarte frumoșii noștri Socks 30-0 sau una dintre precedentele publicații pe care le-am tipărit.


Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi