Cu toții am fost un pic acolo. Fă cunoștință cu Fanul de Performanță!

Treizecizero | 6 decembrie 2016

Doi sportivi profesioniști primesc rara șansă de a intervieva un erou al timpurilor noastre. Acțiunea se petrece chiar în Templul Sportului: livingul său. Faceți cunoștință cu Fanul de Performanță! Orice asemănare cu personaje reale…

Unul dintre cele mai faine lucruri la Treizecizero este, bineînțeles, comunitatea. Ne mândrim cu ea pe bună dreptate, ne bucurăm de mesajele voastre și căutăm mereu să le încurajăm. Împreună am crescut, am învățat, ne-am enervat, și, foarte important, am râs mult. Asta-i cel mai important: să nu uităm să ne distrăm, să ne reamintim cât putem de des că ne uităm la un sport așa de frumos în primul rând ca să ne relaxăm.

Când în urmă cu două luni am citit pe site un comentariu care trata într-o manieră originală una dintre temele clasice ale rețelelor sociale și site-urilor de sport – raportul dintre fani și sportivi, așteptările uneori extreme ale primilor – ne-am zis că trebuie să facem ceva cu el. Ceva deosebit. Ideile au curs rapid și creativ. Am ales varianta benzilor desenate, o premieră pentru Treizecizero și Lead, o formă de storytelling atât de expresivă. Am adaptat scenariul și ne-am prăpădit de râs văzând ce se profilează. Mulți dintre voi o să vă readuceți aminte rapid de comentariul care a inspirat scenariul care urmează; o să-l republicăm și în întregime. 

Și iată ce a ieșit. Vi-l prezentăm pe Fanul de Performanță! Primiți-l cu prietenie pe Fan, s-ar putea să-și facă veacul o vreme pe aici, să devină personaj 🙂

Primul carton e aici, continuarea poveștii e pe Lead.ro. L-am instalat acolo pe Fan, pentru că povestea lui se aplică oricărui sport, nu numai tenisului. 

Vezi continuarea pe Lead.ro

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi