Dulgheru, învinsă la mare luptă de Zvonareva

Adrian Țoca | 17 ianuarie 2012

Dulgheru, învinsă la mare luptă de Zvonareva

Nu prea s-au mai legat rezultatele bune de Alexandra Dulgheru în ultima vreme, însă românca nu încetează a lupta, indiferent de adversar, turneu sau dispoziție. De asta s-a convins și Vera Zvonareva, a șaptea favorită a turneului feminin, căreia Alexandra, obișnuită să dea replici bune numelor mari din tenis, i-a făcut mari probleme. Meciul dintre cele două a fost unul dintre cele mai echilibrate ale zilei, primele două seturi decizându-se la tie-break. Rusoaica l-a câștigat pe primul, la 4 în tie-break, iar Dulgheru, pe al doilea, cu 7-5 în game-ul decisiv. Vera a reușit însă să se impună în decisiv, 6-3, într-un meci care a durat trei ore și jumătate și în care Dulgheru a avut mai multe lovituri direct câștigătoare, 37 față de 25, dar și mai multe erori neforțate, 62, comparativ cu cele 57 ale Verei.

Sursă foto: Yahoo.com

Cea mai puțin experimentată româncă de pe tablou, Alexandra Cadanțu, a avut parte de o primire deloc prietenoasă la un turneu de Mare Șlem, ea debutând cu ocazia asta. Italianca Roberta Vinci n-a părut prea impresionată, nelăsându-i decât un game româncei: 6-0, 6-1.

România a rămas, așadar, cu doar două jucătoare în turneu: Monica Niculescu (în această noapte, vs Parmentier) și Sorana Cîrstea (mâine noapte, vs U.Radwanska).

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi