(P) Configurează-ți și personalizează-ți racheta

Treizecizero | 30 mai 2014

Evoluăm. La fel și tenisul, a evoluat uimitor în ultimele decenii. Din toate punctele de vedere, inclusiv cel al echipamentelor. Nivelul la care s-a ajuns nu ar fi existat fără această evoluţie a laturii tehnice a echipamentelor.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că, la nivel de “pro”, echipamentele sunt personalizate, atât din punct de vedere estetic, cât mai ales ca specificaţii și caracteristici tehnice. În special rachetele.

Angell Tennis România apare în acest context, oferind posibilitatea oricărui practicant de tenis, fie el începător, mediu, avansat sau performer, să-şi personalizeze și să-și configureze racheta.

Conceptul este dezvoltat de Paul Angell, fost manager al departamentului design al Dunlop-Slazenger, cu o experienţă de 19 ani în industria și construcţia rachetelor de tenis, creatorul celebrelor serii Dunlop Hot Melt și Muscle Weave.

Angell Tennis România oferă posibilitatea configurării rachetei cu următoarelor elemente:

– greutatea și balansul rachetei

– forma mânerului (3 variante disponibile)

– mărimea capului rachetei (3 variante)

– duritatea ramei rachetei (2 variante)

– tipul gripului

– culoarea grommetului

– dispunerea racordajului

– culoarea gripului

– lungimea rachetei

Totul, la un singur click distanță. Intrați pe site-ul Angell Tennis sau sunați la 0726.736.854.

Aceste elemente, configurate pe o rama de calitate superioară, cu profil “D-Box” construită din fibre de carbon japonez înalt modulat dispuse  specific și umplute cu spumă PU de densitate medie, oferă rachetei putere, stabilitate, o senzaţie plăcută în momentul impactului cu mingea,  si un “feel” distinctiv in joc.

Angell Tennis România oferă consumatorului si practicantului de tenis de orice nivel și consultanţă în realizarea setup-ului necesar în funcţie de nivelul și stilul de joc.

De ce să alegem rachetele Angell:

– pentru că Angell Tennis Romania se mulează pe profilul individual si particularitățile  fiecăruia, oferind racheta conform specificațiilor cerute de client;

– pentru că fiecare rachetă este unică în felul ei;

– pentru că raportul calitate-preț, pentru un produs personalizat, este unul extrem de corect.

Discount pentru cititorii Treizecizero.ro

Cititorii treizecizero.ro beneficiază de un discount de 5% la prima rachetă comandată! (comanda telefonică, cu mențiunea “Treizecizero pentru Angell)

Detalii

www.ro.angelltennis.com

cristian@angellsport.com

0726.736.854

Facebook Angell

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi