Concurs US Open: câștigă echipamente de joc și multe alte premii perfecte pentru un fan de tenis!

Treizecizero | 8 septembrie 2021

Concursul este deschis până la finalul turneului US Open.

US Open este oferit de

Suntem în timpul unei ediții cu adevărat memorabile de US Open, așa că ne-am dorit să o sărbătorim cu un concurs. Concursul e rezervat tuturor cititorilor care plasează o comandă* în 30-0 Shop sau își fac un abonament la 30-0+ până la sfârșitul US Open Uite mai jos toate detaliile legate de participare și premii.

Premii

2 premii a câte un echipament Nike din colecția oficială US Open 2021**

plus

1 prosop oficial Wimbledon

5 x cărți de tenis

3 x abonamente pe 6 luni la 30-0+

10 x set de 3 socks 30-0

Bonus: 1 pereche de socks cadou pentru fiecare dintre primele 10 comenzi

Detalii participare

Durată: 8 – 12 septembrie (se închide în momentul în care se încheie finala USO);

Condiții participare: la tragerea la sorți participă toți cititorii care plasează o comandă* în Shop-ul 30-0 în intervalul menționat [comenzile multiple înseamnă mai multe intrări în tragere) SAU își fac orice abonament la 30-0+ în același interval.

Cum se acordă bonusul: dacă te numeri printre primele 10 comenzi înregistrate în concurs, primești cadou o pereche de socks.

DISCOUNT: Pentru toți participanții la promoție, am pregătit și o reducere de 30 la sută, valabilă la orice comandă de minimum 99 de lei. Pentru a beneficia de discount, trebuie să introduci codul de voucher USOPEN2021 pe pagina de check-out.

Premii: premiile se acordă prin tragere la sorți, în ordinea în care sunt enumerate în acest articol, începând cu echipamentul Nike și continuând cu celelalte premii.


Lista câștigătorilor se anunță între 13-19 septembrie, cu un update la acest articol.

***

Ce găsești în Shop: e un moment excelent să îți iei fie una dintre publicațiile noastre unicat, precum Simona, Al Doilea Slam. Povestea de la Wimbledon, fie unul dintre tricourile sau totebags-urile 30-0, unul dintre foarte frumoșii noștri Socks 30-0 sau una dintre precedentele publicații pe care le-am tipărit.

(* comandă trebuie să fie de minim 50 de lei după aplicarea discountului pentru a fi înregistrată în concurs)
(** două premii distincte, fiecare constând în câte un tricou sau top. Cei doi câștigători / câștigătoare își vor putea alege mărimea dorită)
(*** imaginile sunt cu titlu de prezentare)

Comandă acum!


Articolele 30-0 sunt susținute de
Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi