Cadoul primit de Emma Raducanu la Transylvania Open, încă unul dintre numeroasele momente speciale ale turneului

Treizecizero | 30 octombrie 2021

Săptămâna plină de emoții a Emmei Raducanu în România s-a încheiat cu un moment tare frumos.


este partener principal al Transylvania Open

Săptămâna plină de emoții a Emmei Raducanu în România s-a încheiat cu un moment tare frumos, o altă surpriză din partea organizatorilor Transylvania Open pentru jucătoarea care a fost una dintre capetele de afiș ale turneului.

Emma Raducanu a primit un album cu imagini rare de la singura ei apariție precedentă într-un turneu organizat în România. Se întâmpla acum 11 ani, într-o competiție din Tenis 10, circuitul de tenis pentru copii organizat în România de MPG/Tenis Partener, acum Sportya. În august 2010, micuța Emma câștiga un turneu organizat în București, tot cu șapte victorii din șapte meciuri, fără să piardă vreun set, așa cum avea s-o facă mai bine de un deceniu mai târziu la US Open.

Cele câteva imagini păstrate în arhiva MPG au ajuns acum la Emma, care a fost mai mult decât încântată de surpriza făcută:

„Oh my God, where did you get these?”

https://twitter.com/TransylvaniaOpn/status/1454400124285825027?s=20

„Am fost încântată de zilele petrecute aici. Oamenii au fost atât de amabili și de primitori. Toată lumea a făcut tot posibilul să îmi facă șederea cât mai plăcută și le sunt recunoscătoare. Am fost surprinsă de cât de mult m-au susținut românii și sunt dezamăgită că nu le-am putut oferi o performanță mai bună. Mi-aș fi dorit să se joace cu spectatori în tribune. Sper să revin la un turneu în România anul viitor și să mă reîntâlnesc cu fanii. Voi face tot posibilul ca turneele de aici să fie o prioritate pentru mine.” – Emma Raducanu

View this post on Instagram

A post shared by Emma (@emmaraducanu)

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi