Arti: „O victorie mare!”. Ana: „Le mulțumesc fanilor că au fost lângă mine”. Julia: „Fanii probabil nu mă plac acum”

Treizecizero | 22 iulie 2017

Ziua a șasea la BRD Tennis Insider a fost dedicată reacțiilor la cald de după meciuri. Am avut în studio reprezentanți ai celor două tabere românești implicate, adică pe Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Irinei Begu, și, în premieră pe 30-0, pe Ana Bogdan, însoțită de Gabriel Moraru, antrenorul ei. Seara s-a încheiat cu Julia Goerges.

BRD Tennis Insider, sezonul 2017, ziua a șasea 🙂

Emisiunea produsă de 30-0 cu ocazia BRD Bucharest Open continuă.

Primul invitat a fost Artemon Apostu Efremov, antrenorul Irinei Begu, prima finalistă a turneului de la București. Ana Bogdan a fost de la 20:45, urmată imediat de Julia Goerges.

*

Ziua a șasea la BRD Tennis Insider a început cu multe zâmbete, după ce Irina Begu a trecut într-un meci greu, și pe hârtie, și pe teren, de Carla Suarez Navarro, o semifinală făcută și mai dificilă de condițiile de joc, într-o temperatură sufocantă. “Ce bine de voi la răcoare”, a glumit Artemon Apostu-Efremov, care a venit să discute calificarea Irinei în semifinale, în timp ce aceasta se refăcea pentru al doilea meci al zilei, semifinala de la dublu, de asemenea câștigată alături de Raluca Olaru.

“Are un caracter foarte puternic și atunci când își propune ceva, stă acolo până la ultima fărâmă de energie. Sunt foarte încântat de victorie”, a spus Arti, adăugând că “doar caracterele puternice revin ca ea, după ce a fost egalată”. “Planul de joc a fost ca Irina să controleze schimbul de mingi, să o pună sub presiune, să caute să câștige punctul, să nu aștepte”, a spus el, admițând că nu-i pică bine începuturile lente ale Irinei. “Eu încă nu m-am învățat cu începutul lent de meci, sper să se schimbe acest lucru. Probabil e un moment de acomodare”.

Arti a conchis cu, de fapt, esența acestui meci din perspectiva unui privitor un pic mai detașat: “A fost un efort formidabil din partea amândurora, sper că spectatorii români au văzut ce înseamnă cu adevărat să fii jucător de tenis.”

Discuția cu Artemon Apostu-Efremov de la BRD Tennis Insider

 

 

Ne-am luat o pauză, apoi, în așteptarea concluziei celei de-a doua semifinale, cu speranța unei nemaivăzute finale românești. Irina și Ana au fost pe punctul să se întâlnească pentru titlu și anul trecut, la Florianopolis, dar și atunci Ana a pierdut în semi.

După încheierea meciului, Ana a ajuns în premieră în studioul 30-0, însoțită de noul ei antrenor, Gabriel Moraru. “A fost cel mai bun turneu din acest an și mă bucur că am reușit să-l fac acasă. Le mulțumesc din suflet românilor că au fost alături de mine. Sper să fie în continuare, chiar dacă nu fizic“. Ana crede că tot ce “mi se întâmplă acum îmi arată că ăsta e drumul pe care trebuie să merg în continuare; merg cu bucurie și cu încredere”. Despre lucrurile pe care simte că trebuie să le îmbunătățească și planurile de viitor, în înregistrarea interviului.

Discuția cu Ana Bogdan de la BRD Tennis Insider

 

 

În vreme ce segmenul cu Ana se pregătea să se închidă, Julia Goerges a ajuns și ea în platou, zâmbitoare și foarte amabilă. “Știu că publicul nu mă place prea mult, pentru că am învins două jucătoare românce”, a glumit ea, nu înainte de a-i face complimente adversarei sale. “Ana a jucat un prim set excelent, a fost foarte agresivă”.

Ce crede despre finala de mâine și restul declarațiilor, în înregistrarea interviului.

Discuția cu Julia Goerges de la BRD Tennis Insider

 

 

În ziua finală a turneului și a emisiunii, ne revedem în platou cu învingătoarele turneului, dar și cu alte interviuri blitz, așa că stați cu ochii pe site și pe pagina de Facebook pentru anunțuri și live-uri.

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi