30-0 se întoarce în direct: BRD Tennis Insider e din nou live, în fiecare zi de la BRD Bucharest Open

Adrian Țoca | 15 iulie 2017

Așa că voi, toți cei care vă uitați live pe Internet la conferințele de presă de la Slamuri, cei care vă rupeți din timpul liber pentru a-i urmări pe români pe stream-uri dubioase la turnee pe toate meridianele, cei care sunteți nemulțumiți că jucătoarele și jucătorii români nu primesc șansa, întrebările și atenția meritate, cei care scanați Internetul în căutarea reacțiilor la cald ale jucătorilor preferați și vă necăjiți când sunt puține sau deloc, haideți alături de noi săptămâna viitoare.

Pentru fanii tenisului, perioada mai – iunie e ca o petrecere interminabilă; se mai schimbă ocazional muzica, se mai schimbă protagoniștii, dar distracția nu se oprește și e foarte, foarte bună. Două Slamuri și alte turnee tari formează nucleul sezonului, perioada în care se împart puncte multe și se decide, într-o bună măsură, direcția în care merge sezonul.

Pentru noi, la 30-0, e o altă ocazie să facem lucrurile care ne plac și să încercăm să vă răsfățăm pe cât de mult posibil. Vara a început cu prezența la Roland Garros, unde am trăit turneul cu inima în gât până în ultima zi.

A continuat cu apariția 30-0 Pe Curat, Ediția de Vară 2017, o revistă în care regăsiți esența a tot ce vă place sau vă intrigă în conținutul de pe site.

Am lansat primele tricouri creație proprie, colecția limitată “30-0 Vam10s” (din care mai avem doar câteva bucăți), dedicată fanilor lui Rafa. N-a fost simplu, dar am mai bifat o noutate și am dus la capăt cu bine o experiență complet nouă; am învățat-o și am descurcat-o cu propriile resurse și cu ajutorul unor prieteni și parteneri minunați. Acum ne-am adus în poziția de a ne desfășura mult mai organizat și în direcția asta, așa că urmăriți acest spațiu: alte câteva surprize savuroase sunt în pending.

Apoi ne-am înființat la Wimbledon, acoperind de la fața locului și al treilea Slam al anului, la fel ca și pe primele două, de data asta, chiar în situația un pic ciudată, un pic flatantă, de a fi singura publicație din România prezentă acolo.

Pasul cinci și punctul culminant al acestei perioade de forcing total pentru noi începe de luni. Înainte să vă luați binemeritata pauză dintre iarbă și intensele nopți ale sezonului american de hard, înainte de a vă arunca în mare și de a vă prăbuși la adăpostul unei umbreluțe pe un șezlong, vă invităm alături de noi la BRD Tennis Insider, emisiunea produsă de 30-0. De luni suntem în direct zilnic, toată săptămâna, de la BRD Bucharest Open, turneul feminin apărut ca să sărbătorească o generație fantastică de fete și să ajute la susținerea celor care vin din urmă.

E al treilea sezon în care facem emisiunea, lucru un pic ireal pentru noi. Și avem argumente zdravene pentru voi. Merită să stați alături de noi de luni și până duminică, în primul rând pentru că e un proiect rar nu doar la noi, în România, ci în general. În toate discuțiile cu colegi din alte țări la Wimbledon și la Roland Garros am dat peste fețe mirate că așa ceva este posibil în România: adică o emisiune live, dedicată în întregime tenisului, exclusiv online; ceva ce, de obicei, doar giganți precum ESPN sau însăși turneele de Slam își asumă să producă.

Poate că argumentul de mai sus e mai important pentru noi, dar bogăția de conținut sigur e importantă pentru voi. Experiențele celor doi ani anteriori ne-au arătat și v-au arătat cât de utilă poate să fie această serie de discuții directe cu câteva dintre jucătoarele pe care, de-a lungul anului, le găsiți rar (sau unele, chiar deloc) în știri sau în conferințele de presă.

Toate interviurile și discuțiile produse la BRD Tennis Insider în cei doi ani precedenți (aici, aici, aici) cuprind o bogăție de informație rară. Am vorbit cu jucătoare, cu antrenorii lor, cu oameni din lumea tenisului, cu arbitri, organizatori sau manageri. E o formă directă de acces la jucătoare, e un conținut care merită să fie consumat așa cum trebuie de un public avizat și avid de informație.

Cea mai clară și simplă formă de a afla răspunsurile la întrebările care ne frământă pe toți, ca fani, este să-i întrebăm chiar pe ei, pe sportivi. Pe cei din arenă. Ei sunt cei mai avizați. Cum scria Camelia în urmă cu doi ani, vocea lor este prima, uneori singura care trebuie ascultată. Înainte să ne dăm noi cu părerea, trebuie să le întrebăm pe ele. Și asta ne pregătim să facem în săptămâna următoare.

On set with Guillermo Garcia Lopez @ggl83 #brdtennisinsider #atp #treizecizero #tennis #live #nastasetiriactrophy @atpworldtour

A post shared by Treizecizero (@treizecizero.ro) on

Așa că voi, toți cei care vă uitați live pe Internet la conferințele de presă de la Slamuri, cei care vă rupeți din timpul liber pentru a-i urmări pe români pe stream-uri dubioase la turnee pe toate meridianele, cei care sunteți nemulțumiți că jucătoarele și jucătorii români nu primesc șansa, întrebările și atenția meritate, cei care scanați Internetul în căutarea reacțiilor la cald ale jucătorilor preferați și vă necăjiți când sunt puține sau deloc, haideți alături de noi săptămâna viitoare. Și nu doar voi, ci și cei care vreți să le cunoașteți mai bine pe fete, vreți sau aveți nevoie să vă convingeți că sunt, realmente, niște persoane minunate, vreți să înțelegeți mai bine specificul tenisului, haideți alături de noi (și) săptămâna viitoare.

Și, cu toții, haideți la tenis live. Pentru că așa cum e el, turneul de la București e important. Tenisul văzut live e important. Tot de la Camelia: “În ziua de azi, urmărirea live a unui tenismen de top e o treabă foarte greu de realizat și exclusivistă, și la fete și la băieți. Trebuie să călătorești în străinătate, să cumperi bilete scumpe în țări scumpe și majoritatea românilor nu-și permit să-și ia o săptămână de concediu când vor ei și să dea 1.000 de euro pe o astfel de vacanță tenisistică”.

Așadar. Suntem live în fiecare seară de luni până duminică. Urmăriți site-ul și canalele noastre de Social Media pentru anunțuri la minut legat de ce se întâmplă în platou. Live-ul va putea fi urmărit pe site, dar și pe pagina de Facebook. Vom avea, firește, surprize. Prima dintre ele este că am împrospătat look-ul platoului și al emisiunii, în ton cu identitatea vizuală pe care am lansat-o în primăvară și care, credem că ați observat deja, capătă tot mai mult sens prin unitatea pe care o oferă tuturor ideilor și proiectelor noastre. Celelalte surprize le veți descoperi singuri.

Pe lângă live, pentru noi e și bucuria de a ne muta, la propriu, la iarba din Cotroceni, la fel de verde precum cea de la Wimbledon. Pentru o săptămână, 30-0 funcționează de la turneu, așa că ne găsiți acolo, dacă vreți să ne salutați, să schimbăm două vorbe (nu în timpul live-ului, totuși :D) sau pur și simplu să aruncați o privire. Tot la noi în cort, la BRD Business Lounge, o să aibă loc și sesiuni de autografe cu câteva dintre jucătoarele de pe tablou, așa că le puteți ruga pe fete pentru un autograf sau un selfie. Iar pe cei de acasă, ca de obicei, vă așteptăm cu idei, feedback și propuneri. Și conform tradiției, luăm și întrebări din public.

Și mai avem lucruri pregătite pentru voi, dar toate la timpul lor.

Suntem, din nou, gazde de tenis. Un tenis cu două finaliste de Grand Slam în ultimele săptămâni. Să arătăm că prețuim și înțelegem tot mai mult acest sport. Și să-l purtăm împreună mai departe.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi