Surpriză! 30-0 pe curat – Ediția de vară 2017 – este aici!

Treizecizero | 6 iunie 2017

30-0 pe curat – ediția de vară 2017 este un produs cu un conținut în întregime nou, complementar celui de pe site, pregătit special pentru print.

Suntem într-un moment special pentru tenis – în plină campanie de Roland Garros – și unul foarte frumos pentru tenisul românesc. La ora apariției acestui text, trei jucătoare din România așteaptă să joace sferturi de finală la Paris. Sună ca o ocazie specială să ne întoarcem la obiceiul de a ne varia jocul și a executa lovituri surprinzătoare 🙂

Zis și făcut:

Anunțăm azi 30-0 pe curat, Ediția de Vară 2017.

Data trecută, la prima experiență de print a 30-0, notasem că va fi o ediție unică, fără permanetizarea apariției. Nu ne-am răzgândit în totalitate, pentru că produsul de acum e gândit complet diferit față de cel de atunci.

Treizecizero pe curat 2016 era o colecție aniversară a celor mai bune texte din primii patru ani ai site-ului, adunate, editate și republicate pe print.

30-0 pe curat – ediția de vară 2017 este un produs cu un conținut în întregime nou, complementar celui de pe site, pregătit special pentru print. Ne-am dat toată silința să vă pregătim un line-up de subiecte bune, cu abordări diferite și perspective proaspete, o bogăție de conținut. Așa că ne-am chemat și prietenii în ajutor; veți regăsi atât semnături cunoscute, cât și altele.

Am dedicat și mult timp pentru documentare. Am vorbit pe îndelete cu protagoniștii poveștilor. Iar articolele au primit spațiu mai amplu. Nu-s obișnuitele texte de pe site; ci reportaje ample sau portrete amănunțite.

În plus, ca de obicei, am dedicat multă atenție designului, fotografiei, hârtiei. Și, întăriți de experiența precedentă, ne-am luat măsuri să fim pregătiți.

Comandă revista AICI

 

Mai jos v-am dat câteva detalii despre cuprins. Urmăriți canalele noastre pentru update-uri despre conținut.

În funcție de reacția voastră, nu excludem posibilitatea ca publicația să-și continue apariția. Deocamdată, însă, luăm lucrurile “match by match” 🙂

Prețul coboară față de data trecută, la 45 de lei. Primele 50 de comenzi primesc și un carnețel gratuit. Transportul este gratuit pentru comenzi de cel puțin 130 de lei. Iar foarte curând veți descoperi și câteva opțiuni-surpriză când vine vorba de cumpăratul revistei.

Plata se poate face în condiții de siguranță pe site, cu ajutorul unui card bancar. Când completați datele, vă rugăm mult-mult să le treceți corect și complet. Alternativ, puteți face plata și prin transfer bancar, dar pentru asta trebuie să ne scrieți la salut [at] treizecizero.ro. Pachetul vă va veni la adresa solicitată, imediat ce revista va ieși din producție, adică începând cu 17 iunie. Exemplarele disponibile sunt în număr limitat.

Câteva idei din cuprins:

Gunther Bosch. Mulți fani mai noi ai tenisului nu știu că unul dintre antrenorii care au marcat istoria tenisului este român. Gunther Bosch s-a născut la Brașov, a făcut parte din echipa de Cupa Davis a României, a treia opțiune în spatele lui Năstase și Țiriac. În 1974 a fugit din țară în Germania, unde a crescut treaptă cu treaptă, ajungând antrenor federal. L-a descoperit pe Boris Becker și l-a condus către primele sale două titluri de Grand Slam, la Wimbledon. Cu Ion Țiriac ca manager, cei trei au ținut capul de afiș al vremurilor în Germania.

Bosch este foarte puțin cunoscut în România. Povestea lui este, însă, fascinantă, presărată cu episoade dramatice și intense. Ea merită spusă și citită, la fel ca și învățăturile despre tenis și viață ale reputatului antrenor, la fel ca și numeroasele lui intersecții de la distanță cu tenisul românesc.

30-0 l-a vizitat la Berlin tocmai pentru asta, pentru a-i scrie povestea. Am petrecut două zile împreună cu el la clubul Rot-Weiß și am înregistrat peste 8 ore de material. Esența o regăsiți pe spații largi în revistă, în materialul cover al acesteia.

Irina Begu. Când am făcut brainstormingul pentru cuprinsul revistei, un nume s-a regăsit aproape instant. Am vrut să vorbim cu Irina, așa cum nu apucăm să o facem la turnee, și să înțelegem mai multe despre o jucătoare care lasă foarte puțin să se vadă, dincolo de cât e nevoie. Am studiat-o pe Irina la antrenamente, am discutat pe îndelete cu ea și cu oamenii din jurul ei. Am vrut să vedem dacă avem imaginea corectă a unei jucătoare pe care cunoscătorii o văd capabilă să fie a doua româncă în Top 20.

Patricia Țig. Când ne uităm dincolo de actuala generație, un nume sare în evidență. Discret, sunt oameni din fenomen care o văd ajungând tare departe. Patricia este o jucătoare self-made, cu arme deosebite, rare, și cu o personalitate șarmantă. Ne-am propus să o cunoaștem mai bine și am descoperit o tânără care nu se ferește să spună verde în față ce gândește, chiar dacă își asumă riscuri. Povestea, parcursul și gândurile ei o să intrige.

Victor Hănescu. Victor e un subiect mult mai greu de apucat decât ai crede. Cât a jucat, n-a fost apreciat pe cât ar fi meritat, deși a avut o carieră suficient de bună încât să-l facă un model de urmat. Ceea ce face Victor acum este, însă, absolut special. Altruist, și-a pus toate resursele și cunoștințele în joc, în speranța că va construi o bună bucată din viitorul tenisului românesc. L-am vizitat ca să ne facem o idee mai clară despre proiectul lui, unic în România. Viziunea lui este surprinzătoare, remarcabilă și, mai presus de orice, îmbucurătoare.

Wallace. David Foster Wallace a fost considerat unul dintre cei mai influenți și inovativi scriitori ai ultimilor 20 de ani. Iubitorii tenisului sunt norocoși că Wallace a fost un fan al tenisului, pentru că așa au fost posibile câteva dintre cele mai bune texte scrise vreodată despre sportul nostru drag. 30-0 a obținut drepturile pentru a publica versiunea în română a unuia dintre textele de referință ale lui Wallace, un must-read pentru orice iubitor al tenisului. Îl găsiți în 30-0 pe curat, Ediția de Vară 2017

Semnături cunoscute. Autorii pe care îi știi de pe site, plus invitați speciali, revin cu articole noi, gândite special pentru această ocazie. Vă dăm doar un indiciu: cum v-ar suna un feature despre… limbajul colorat din tenis? 🙂 Oh, o să merite!

Vizual. Ca de obicei, condițiile grafice și layoutul sunt la un nivel înalt. Dar nu ne-am oprit aici. V-am pregătit un set de postere faine, o viziune artistică a unora dintre jucătorii pe care-i iubiți.

…and one more thing. Păstrăm în mânecă alte surprize frumoase pentru voi, vă lăsăm bucuria de a le descoperi odată cu revista.

30-0 pe curat, Ediția de Vară 2017, e o nouă ocazie de sărbătoare pentru noi; e o altă experiență inedită, curajoasă, diferită pe care o încercăm. Ne bucurăm să împărtășim momentul cu voi și sperăm să vă placă!

Comandă revista AICI

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi