Darren Cahill, exclusiv: ”Simona și-a setat obiectivul de a-și apăra locul 1 la finalul anului”

Treizecizero | 25 iunie 2018

Interviul cu Darren Cahill, în exclusivitate Treizecizero, apare în publicația ”Simona. Povestea Primului Slam”, disponibilă foarte curând pentru toți cititorii noștri.

Simona Halep și-a propus să obțină rezultate bune la restul turneelor importante din acest sezon și să încerce să-și apere locul 1 la finalul anului, spune Darren Cahill, antrenorul Simonei, într-o discuție în exclusivitate cu Treizecizero. ”Pas cu pas, turneu cu turneu, tot așa vom merge. Nimic nu se schimbă, de fapt, pentru noi; oricum lucram deja cu o campioană și înainte”.

Interviul, unul extins și savuros, face parte din revista ”Simona. Povestea Primului Slam”, realizată de Treizecizero și a cărei producție se încheie în aceste zile. Publicația, menită să sărbătorească o performanță unică pentru întregi generații, va ajunge la cititori în timpul turneului de la Wimbledon, o dată certă la care încep livrările urmând să fie anunțată pe site zilele următoare.

Publicația, care conține alte câteva surprize și care e pregătită în condiții grafice deosebite, poate fi precomandată de aici.

Trecând prin câteva teme importante, Darren povestește mai multe detalii spectaculoase despre cum a Simona a trăit victoria de la Paris, ce înseamnă cu adevărat această performanță pentru ea și cum a gestionat jucătoarea drumul către Primul Slam. Apoi, despre cum s-a derulat turneul în sine, unde a schimbat Darren și unde a schimbat Simona, comparativ cu precedentele ei meciuri mari. Darren face o observație remarcabilă despre locul pe care-l are rezultatul Simonei în propria lui carieră și arată care e planul de bătaie pentru ce va urma, dar și ce-și dorește pe termen lung Simona.

Întrebat dacă este un pic îngrijorat de felul în care va gestiona Simona următoarele câteva luni ale sezonului, în contextul în care e obișnuită o ușoară cădere după câștigarea primului Slam, mai ales când el vine după o cursă atât de palpitantă precum cea a Simonei, Darren ne-a spus:

”E ok. E o problemă pe care să o tot ai. Dar este o profesionistă completă când vine vorba de cariera ei. Ne vom asigura că avem grijă de corpul ei, astfel încât să nu aibă de suferit pentru că joacă prea mult, dar câtă vreme o pui pe Simona pe terenul de tenis, ea dă mereu 100 la 100, așa că motivația nu va fi o problemă pentru ea. Și-a setat obiective să obțină rezultate bune în restul turneelor mari din acest an și să încerce să își apere postura de locul 1 la final de sezon. Pas cu pas și turneu cu turneu, așa vom merge. Nimic nu se schimbă, de fapt, pentru noi, oricum lucram deja cu o campioană și înainte”.

Turneul de la Wimbledon, care începe lunea viitoare, va fi prima apariție a Simonei după câștigarea Roland Garros.

https://twitter.com/Simona_Halep/status/1010805218177531905

***

Simona Halep este, de acum, campioană de Grand Slam. O performanță istorică, a cărei însemnătate merită contextualizată. Cu șase ani de experiență în spate, echipa Treizecizero s-a pregătit pentru a putea pune în pagină Povestea Primului Slam. Nu o rata!

“Simona Halep. Povestea Primului Slam” este, la fel ca toate celelalte apariții editoriale Treizecizero, o revistă atent îngrijită, un produs premium de pus în colecție. Dedicată unei performanțe unice, publicația este o combinație între cuvânt și fotografie, între frumusețea detaliilor de atmosferă, profunzimea analizelor și emoția imaginilor. Ea oferă o imagine amplă asupra drumului parcurs de Simona Halep pentru cucerirea Primului Slam: apariția în elită, ratările premergătoare marelui triumf, oamenii care i-au fost alături și, bineînțeles, punctul culminant – turneul la care s-a petrecut totul.

Precomandă revista de aici.

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi